Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 12-11-2017

Κριός
Μπορείτε πράγματι σήμερα να έχετε μία πιο ήπια προσέγγιση επάνω στα πράγματα, αν δώσετε και στον εαυτό σας την ευκαιρία να κάνει ένα βήμα πίσω, βλέποντας τις καταστάσεις πιο σφαιρικά.

Ταύρος

Υπάρχει ερωτισμός και καλή διάθεση σήμερα για εσάς, με την Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη. Πρέπει να αποφύγετε σημαντικά ζητήματα όμως και να προτιμήσετε πιο χαλαρές καταστάσεις.

Δίδυμοι

Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, αυτή τη στιγμή εσείς είσαστε σε μία φάση κατά την οποία μπορεί να δυσκολεύεστε να εξηγήσετε πλήρως αυτό το οποίο θέλετε να πείτε.

Καρκίνος

Το πλήθος όψεων του πλανήτη-κυβερνήτη σας, Σελήνης, θα σας δώσει ένα μίγμα συναισθημάτων. Είναι λοιπόν προτιμότερο σήμερα να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις .

Λέων

Το μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία κατάσταση είναι κάτι το οποίο εσείς δεν μπορείτε να το προβλέψετε με ακρίβεια. Ας μην κάνουμε λοιπόν προβλέψεις, δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά.

Παρθένος

Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε τετράγωνο αυτή την ώρα, προσεγγίζετε τα πράγματα λογικά, αδυνατώντας όμως να συζητήσετε ήρεμα και αποτελεσματικά.

Ζυγός

Είναι η στιγμή να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε ορισμένες έγνοιες αυτή την ώρα, καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον πλανήτη-κυβερνήτη σας Αφροδίτη σας καλεί θετικά.

Σκορπιός

Λόγω του ότι έχετε πράγματι περάσει κάποια ιδιαίτερα ταραχώδη περίοδο, πρέπει να προσέξετε αυτό το διάστημα τον τρόπο με τον οποίον προσπαθείτε να κρατήσετε ισορροπίες.

Τοξότης

Αξιοποιήστε την θετικότατη σημερινή επιρροή του εξαγώνου της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Δία. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να βάλετε ορισμένα πράγματα σε τάξη.

Αιγόκερως

Η προσωπική σας κρίση όταν αφορά στον εσωτερική σας κόσμο, όλο αυτό το διάστημα είναι υπερβολική και αυτοκαταδικάζεστε για πράγματα που δεν έχετε ευθύνη.

Υδροχόος

Αν καταφέρετε να δείξετε ένα πιο συγκεντρωμένο πρόσωπο αυτή τη στιγμή, αφήνοντας πιο πίσω ορισμένες εντάσεις, θα καταφέρετε να δείτε την θετικότητα στην ημέρα.

Ιχθείς

Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα με την Σελήνη είναι η αιτία που θα σας οδηγήσει αν δώσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που μάλλον δεν θέλουν το καλό σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.