11/11/2017: Τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού

Μια πολύ μεγάλη όψη ίσως η σημαντικότερη του Νοεμβρίου του 2017, ολοκληρώνεται σήμερα, και μας επηρεάζει όλους απέραντα. Εμπλέκονται δύο πλανήτες γενιάς, δηλαδή αργή, που μας επηρεάζουν σε κρίσιμες φάσης της ζωής μας, ο αρχετυπικός πατριάρχης Κρόνος και ο αρχετυπικός επαναστάτης Ουρανός, σε μια άριστη μεταξύ τους σχέση.
Ο Ουρανός αντιπροσωπεύει μια μεταβατική φάση στη ζωή . Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, επειδή θ λειτουργούν ομαλά. Η αλλαγή δεν θα είναι ενοχλητική ή ασταθής, όπως μπορεί μερικές φορές να συμβαίνει, κάτω από άλλες επιρροές . Θα παραμείνετε ήρεμοι και υπομονετικοί, προγραμματίζοντας κάθε βήμα μεθοδικά.

Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για πειραματισμό και δημιουργική αυτο-έκφραση. Μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους να κάνετε παλιά πράγματα χωρίς να ταράζετε την ζωή σας. Θα μπορούσατε να αναλάβετε νέες ευθύνες στην καριέρα σας για να ξεκινήσετε τις απαραίτητες αλλαγές και να κερδίσετε σεβασμό και αναγνώριση από τους ανωτέρους σας.

Μπορεί να σας δοθεί περισσότερη ευθύνη αλλά και να έχετε αρκετή ελευθερία να αντιμετωπίσετε κάθε έργο με τον δικό σας τρόπο. Μπορείτε να αναλύσετε σύνθετα καθήκοντα σε διατεταγμένα τμήματα για να ενημερώσετε αποτελεσματικά τους άλλους. Θα είστε καλοί στην εκμάθηση ή τη διδασκαλία τεχνικών θεμάτων. Ακόμα και τα αποκρυφιστικά θέματα όπως η αστρολογία θα γίνουν πιο εύκολα κατανοητά τώρα.

Αυτή είναι μια καλή διέλευση για κάθε είδους ομαδική δραστηριότητα. Μπορείτε να συγκεντρώσετε τους ανθρώπους από πολύ διαφορετικό υπόβαθρο και να τους κρατήσετε το ενδιαφέρον για τους κοινούς μακροπρόθεσμους στόχους.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.