Σαββατοκύριακο Αγάπης 11/11 – 12/11/2017

Κριός
Αυτή μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος για τις ερωτικές σας υποθέσεις. Οι άλλοι σας θεωρούν πιο σέξι από ότι συνήθως. Αυτό μπορεί να είναι αληθινό ακόμη και μέσω της συνομιλίας, αλλά ακόμα πιο προσωπικά σε επαφή πρόσωπο με πρόσωπο. Το φλερτ σας έρχεται πιο φυσικό και εύκολα από ότι συνήθως.

Ταύρος

Τα θέματα που σχετίζονται με την αγάπη συνεχίζουν να ας απασχολούν, αν και μπορούν να προχωρήσουν γρηγορότερα ή αργότερα από ό, τι θα θέλατε. Το πρόγραμμα της εβδομάδας μπορεί να γίνει πολύ πλήρες χωρίς να το παρατηρήσετε. Τα θέματα με τον / την σύντροφό σας ή τη σχέση μεταξύ των γονέων σας ενδέχεται να σας προκαλέσουν κάποιο άγχος .

Δίδυμοι

Έχοντας ένα ωραίο χρόνο με τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας περνάει τέλεια το ΣΚ και ευνοείται η ψυχική σφαίρα . Για όσους αναζητούν μια νέα αγάπη, αυτός ο ωραίος χρόνος πριν την Νέα Σελήνη μπορεί να γίνει και τυχερός.

ΚαρκίνοςΤο σπίτι ίσως χρειαστεί επισκευές ή ανακαίνιση και αυτό σας αγχώνει και συναισθηματικά . Ακόμα κι αν αυτό είναι κάτι που έχετε προγραμματίσει να κάνετε, μπορεί να σας ενοχλήσει λίγο. Αποφύγετε να έχετε νεύρα με το ταίρι σας για μικροπράγματα.

Λέων

Αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για να συναντήσετε δυνητικούς συντρόφους αλλά και παλιά σας φλερτ. Είστε αρκετά γοητευτικοί για να τους πείσετε να περάσουν χρόνο μαζί σας πιο εύκολα από άλλες μέρες. Οι φίλοι μπορεί να απαιτούν μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Αυτό μπορεί να γίνει ευχάριστο και ενοχλητικό για σας, την ίδια στιγμή.

Παρθένος

Η φροντίδα των ερωτικών σας ζητημάτων είναι πολλά υποσχόμενη αυτό το ΣΚ. Το μυαλό σας για το θέμα του έρωτα είναι πολύ ... επινοητικό. Επιπλέον, η διαίσθησή σας σχετικά με τα θέματα αυτά αυτό το ΣΚ είναι πολύ δυνατή. Κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα σχέσεων.

Ζυγός

Αυτή η περίοδος θα γίνει πολύ κοινωνική για εσάς. Αν αυτό δεν είναι ήδη προγραμματισμένο, προσπαθήστε να κλείσετε έγκαιρα τα ραντεβού σας. Όχι μόνο θα είναι ευχάριστο το να βρεθείτε με ανθρώπους, αλλά το να κυκλοφορήσετε θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντα νέα πρόσωπα .

Σκορπιός

Η αυτοπεποίθησή σας δεν είναι τόσο δυνατή αυτό το ΣΚ. Η διάθεσή σας μπορεί να ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο. Παρ 'όλα αυτά, τα σχέδια στην σχέση σας προχωρούν όμορφα και η φαντασία και η διαίσθηση σας σχετικά με αυτά τα ζητήματα είναι πολύ δυνατές. Νέες ιδέες, καλύτερες ιδέες και λύσεις στα προβλήματα σας έρχονται σχεδόν αβίαστα.

Τοξότης

Το μυαλό σας είναι πολύ ενεργό και σαφές αυτό το ΣΚ. Αυτό, βεβαίως, βοηθά στη μελέτη και σε κάθε δραστηριότητα που χρειάζεται τέτοιο μυαλό αλλά έχετε την τάση να επικεντρωθείτε σε προβλήματα περισσότερο από σε λύσεις και αυτό ίσως κουράσει τους αγαπημένους σας.

Αιγόκερως

Εξακολουθείτε να προτιμάτε να αποφύγετε την κοινωνικοποίηση και το φλερτ. Προτιμάτε να επικεντρωθείτε στην εργασία σας, και η όποια συνάντηση με τους αγαπημένους σας ανθρώπους φαίνεται να παρεμβαίνει στο πρόγραμμά σας. Καθώς είστε πραγματικά δημιουργικοί και αποτελεσματικοί αυτό το ΣΚ, προσπαθήστε να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο που σας βολεύει.

Υδροχόος

Αυτή η περίοδος μοιάζει πολύ με την προηγούμενη. Γενικά, τα θέματα του έρωτα δεν ευνοούνται για τις υπάρχουσες σχέσεις, αλλά ούτε για τις επερχόμενης, για ένα φλερτ. Υπάρχει μια εξαίρεση για την επέκταση της οικογένειάς σας, μέσω μιας εγκυμοσύνης αν είστε σε μόνιμη σχέση.

Ιχθείς

Η σχέση σας φαίνεται να σας ικανοποιεί αυτό το ΣΚ. Μπορείτε επίσης να εργάζεστε όλο και πιο αποτελεσματικά επάνω σε παλιά προβλήματα μαζί με το ταίρι σας αυτό το ΣΚ. Μπορεί να υπάρχει λίγο άγχος, αλλά συνολικά, μπορείτε να απολαύσετε την περίοδο αυτή με ανθρώπους που αγαπάτε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.