Αστρολογικό Δελτίο 11-11-2017

Περίοδος μεγάλων αλλαγών και εκπλήξεων. Οι καταστάσεις τώρα παίρνουν κάποια γενικότερα διαφορετική ροπή και μας φέρνουν πιο κοντά στην αναγκαιότητα του να κάνουμε ορισμένες αλλαγές, με το τρίγωνο μεταξύ του Κρόνου και του Ουρανού. Είναι δυνατόν να εμφανιστούν μπροστά μας ευκαιρίες υπό την μορφή έκπληξης και να μας ωθήσουν σε αυτές τις αλλαγές. Η επιρροή της συγκεκριμένης όψεις θα διαρκέσει για έναν μήνα.
Η Σελήνη ταυτόχρονα σχηματίζει τρίγωνα και με τους δύο παραπάνω πλανήτες . Στο τρίγωνό της με τον Κρόνο προχωράμε σε εσωτερική αυτογνωσία, όμως υπάρχει ο κίνδυνος της υπερβολικής αυτοκριτικής. Στο τρίγωνό της με τον Ουρανό μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε κινήσεις γα την επισημοποίηση ζητημάτων που μας αφορούν ή την δημοσιοποίηση των στόχων μας, ενώ ταυτόχρονα είμαστε επικοινωνιακοί και διαχυτικοί.
Με την Σελήνη να εισέρχεται τώρα στην Παρθένο θα γίνουμε πιο επικοινωνιακοί και προσαρμοστικοί. Είναι μία διέλευση που συμβάλει και αυτή με τον τρόπο της στο να δημιουργηθούν ή να ξεκινήσουν οι αλλαγές που ζητάει το παραπάνω τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είστε πιο διαχυτικοί και άνετοι. Οι Κριοί είστε συγκεκριμένοι. Οι Ζυγοί προχωράτε τα σχέδιά σας. Οι Καρκίνοι είστε πιο επικοινωνιακοί. Οι Αιγόκεροι ετοιμάζεστε για αλλαγές. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είστε πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία . Οι Δίδυμοι κάνετε νέες κινήσεις. Οι Τοξότες έχετε προσαρμοστικότητα. Οι Παρθένοι αξιοποιήστε την πειθώ σας. Οι Ιχθείς να είσαστε πιο ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις . Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε έτοιμοι για μεγαλύτερες κινήσεις. Οι Υδροχόοι είσαστε έτοιμοι για να ξεκινήσετε πολύ σημαντικές αλλαγές. Οι Λέοντες είστε πιο ονειροπόλοι σήμερα. Οι Ταύροι εμφανίζεστε ανήσυχοι, χαλαρώστε. Οι Σκορπιοί είστε πιο απαιτητικοί. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Ποσειδών
Ήλιος
Εξάγωνο
Πλούτων
Σελήνη
Τρίγωνο
Κρόνος
Σελήνη
Τρίγωνο
Ουρανός
Ερμής
Εξάγωνο
Αρης
Ερμής
Τετράγωνο
Ποσειδών
Αφροδίτη
Σύνοδος
Δίας
Αφροδίτη
Τρίγωνο
Ποσειδών
Αρης
Τετράγωνο
Πλούτων
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.