Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 11-11-2017

Και πάλι τρελά φορτισμένη η ημέρα, με ένα έτος 10 (κακώς το 2017 το λένε έτος 1, μιας και το 10 ΔΕΝ παίρνει αναγωγή σε μονοψήφιο, είναι καρμικός αριθμός) και δύο μαγικά 11 να την ορίζουν. Η τελική αριθμολογική αναγωγή δίνει 5, τον αριθμό των αισθήσεων, αλλά μέσα από δρόμους που μιλάνε για ένα ακραίο Σάββατο, τρελά φορτισμένων συναισθημάτων. Είναι όμορφη ημέρα, σαν σενάριο ερωτικής ταινίας, αλλά τα καλά σενάρια έχουν πάντα δράμα μέσα…
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Η σημερινή ημέρα όχι απλά σας καλεί, σας φωνάζει να διαλέξετε ένα άλλο μονοπάτι στον έρωτα. Και για την ακρίβεια, σας φωνάζει αν δείτε τον έρωτα επιτέλους σαν κάτι σοβαρό, όχι σαν συμπλήρωμα στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα για να βρεθείτε κοντά σε έναν άνθρωπο που αγαπάτε αλλά ίσως δεν του το έχετε πει; Να φροντίσετε να κάνετε τις ασκήσεις θάρρους που είναι απαραίτητες, και να πείτε στον άνθρωπο αυτό όλα σας τα συναισθήματα, έχετε εύνοια. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Η ημέρα έχει κάτι το μαγικό και παράξενο και αυτό σας ξεσηκώνει ερωτικά. Είναι μια όμορφη ημέρα για να έρθετε πιο κοντά σε έναν άνθρωπο με τον οποίο μέχρι τώρα δεν είχατε οικειότητα, πολύ εύκολα ανάβουν σήμερα οι σπίθες!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Είτε δυναμικοί και η γοητεία σας όχι μόνον σήμερα, αλλά σχεδόν πάντα, ας φέρνει δίπλα σας ανθρώπους που είναι ίσως έτοιμοι να σας παραδοθούν. Μήπως όμως έχει έρθει η ώρα να παραδοθείτε κι εσείς στον έρωτα, έτσι για αλλαγή;

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Είναι η μέρα σας σήμερα, αλλά σχεδόν δεν μπορείτε να νιώσετε την εύνοια, γιατί ο τρόπος που προκύπτει το σημερινό 5 δεν είναι και ο πιο συνηθισμένος. Πρέπει να είστε έτοιμοι για μεγάλες συγκινήσεις, αλλά είναι και καιρός να ωριμάσει μέσα σας ο έρωτας σαν κάτι βαθύτερο από μια απλή σωματική απόλαυση. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να εξηγήσετε σε ανθρώπους που τους αγαπάτε μεν, αλλά σας έχουν κουράσει με τις πολλαπλές τους απαιτήσεις, το πώς εννοείτε εσείς τον έρωτα, σαν μοίρασμα δηλαδή και όχι σαν αφαίμαξη δυνάμεων!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Είναι η ώρα να έχετε ουσιαστική επικοινωνία με ένα άτομο υψηλού επιπέδου που σας έλκει, αλλά ίσως οι συνθήκες μέχρι τώρα δεν σας επέτρεψαν να έρθετε πιο κοντά. Τολμήστε να ζητήσετε ένα πρώτο ραντεβού, θα δείτε ότι θα υπάρξει ενθουσιασμός .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Η τέλεια ενέργεια της ημέρας σας σπρώχνει να πάρετε επιτέλους ένα διάλλειμα από τις πολλές σας υποχρεώσεις και ίσως να κάνετε ένα δωράκι στον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά γιατί όχι, και στον εαυτό σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Είναι η τέλεια ημέρα για να χαλαρώσετε, να την περάσετε με αγαπημένους σας, να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να χαλαρώσετε σε ένα σπα και να συνδεθείτε σε ένα απλό αλλά λυτρωτικό επίπεδο με τις χαρές της ζωής.   
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.