Ερωτοσκόπιο 11-11-2017

Αλλαγές επιτελούνται από σήμερα. Με την επιρροή του τριγώνου του Κρόνου και του Ουρανού θα εμφανιστούν ορισμένες καταστάσεις που θα μας προκαλέσουν. Η πρόκλησή τους είναι το ότι μας καλούν σε αλλαγή και έτσι εμείς θα πραγματοποιήσουμε αυτό το διάστημα ορισμένες αλλαγές στον αισθηματικό τομέα.
Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνα και με τους δύο παραπάνω πλανήτες . Με το τρίγωνό της με τον Κρόνο μπορούμε να έρθουμε σε μεγαλύτερη επικοινωνία με τον εσωτερικό μας κόσμο, αν και κάνουμε αυστηρή αυτοκριτική σε ό,τι αφορά στο ερωτικό μας παρελθόν . Με την επιρροή του τριγώνου της με τον Ουρανό μπορούμε να φανερώσουμε κάποιους στόχους μας και να είμαστε πιο διαχυτικοί και κοινωνικοί.

Με την Σελήνη να εισέρχεται πλέον στην Παρθένο θα αξιοποιήσουμε την επικοινωνιακή μας δυνατότητα. Η ικανότητά μας στο να προσαρμοζόμαστε σε καταστάσεις και η εσωτερική αλλαγή που βιώνουμε έρχεται να φέρει ορισμένες αλλαγές πολύ πιο εύκολα, κάτι που συμβαδίζει άψογα με το παραπάνω τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είστε πιο ανοιχτοί σε προκλήσεις . Οι Κριοί είστε έτοιμοι για τις εξελίξεις. Οι Ζυγοί προκαλείτε μεγάλο ενδιαφέρον σε τρίτους. Οι Καρκίνοι μπορείτε να ανανεώσετε καταστάσεις. Οι Αιγόκεροι αποφύγετε την υπερβολική αυτοκριτική.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς ασκείτε γοητεία με την επικοινωνία σας. Οι Δίδυμοι έρχεστε πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι τοξότες είστε διαλλακτικοί. Οι Παρθένοι καταφέρνετε να πάτε τις καταστάσεις εκεί που ζητάτε. Οι Ιχθείς είσαστε πιο ευέλικτοι.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μην κάνετε υποχωρήσεις μπροστά στις αλλαγές. Οι Υδροχόοι οπλιστείτε με θάρρος. Οι Λέοντες έχετε μεγαλύτερη φαντασία στον έρωτα. Οι Ταύροι είσαστε πιο έτοιμοι για ρίσκα. Οι Σκορπιοί χρειάζεστε τον χρόνο σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.