Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-11-2017

Κριός
Είναι σημαντικό το να κρατάτε σε κάθε περίπτωση την αισιόδοξη αίσθησή σας και την ισορροπία που η περίοδος σας προσφέρει, αλλά και σας προτείνει. Να είστε ανοιχτοί στο καινούριο.

Ταύρος

Ακόμα και αν το τελευταίο διάστημα δεν κατάφεραν να έρθουν όλα ακριβώς έτσι όπως εσείς επιθυμούσατε, τώρα μπορείτε να συμμετέχετε σε ορισμένες πολύ σημαντικές αλλαγές.

Δίδυμοι

Πού είναι η αλήθεια και πού είναι το ψέμα; Ίσως αυτό είναι κάτι που τελικά θα το ανακαλύψετε πολύ συντομότερα από ό,τι νομίζετε. Να είσαστε έτοιμοι για να δείτε την αλλαγή.

Καρκίνος

Η Σελήνη τώρα εισέρχεται στην Παρθένο, χαρίζοντάς σας επικοινωνιακή ευκολία και με το τρίγωνό της με τον Ουρανό σας δίνει κοινωνικότητα. Προσοχή εμ το τρίγωνό της με τον Κρόνο και το παιχνίδι των ενοχών.

Λέων

Είναι μία στιγμή που δεν χρειάζεται φόβος . Το μέλλον σας χτυπάει την πόρτα μέσα στο ίδιο το παρόν . Θα ανοίξετε την πόρτα, επιβιβαζόμενοι για το περιπετειώδες ταξίδι σας;

Παρθένος

Με την Σελήνη να διέρχεται από τον αστερισμό της Παρθένου τώρα μπορείτε να εξετάσετε πιο λογικά τα πράγματα και να είτε την ουσία. Έχετε την ευκαιρία που ζητάτε για την προσέγγισή σας.

Ζυγός

Δεν ήταν και το πιο εύκολο διάστημα για εσάς, παρόλο που πράγματι δεν χάθηκε η ελπίδα ούτε στιγμή. Τώρα προσπαθήστε να φερθείτε ώριμα, αντιμετωπίζοντας κατάματα τις καταστάσεις.

Σκορπιός

Στην προσπάθειά σας να μην φέρνετε εντάσεις, μπορεί τελικά να φτάσετε στο σημείο να κάνετε υπερβολικές υποχωρήσεις. Είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έμπιστα άτομα, που σας μιλάνε ειλικρινά, ακόμα και όταν η αλήθεια είναι δύσκολη.

Τοξότης

Τώρα μπορείτε να ξεπεράσετε ορισμένες εντάσεις που ίσως και χωρίς την θέλησή σας προκλήθηκαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Καταφέρνετε λοιπόν να βρείτε ισορροπίες.

Αιγόκερως

Με το τρίγωνο του Ουρανού με τον κυβερνήτη σας Κρόνο ετοιμαστείτε για αλλαγές πολύ σημαντικές μέσα στην ερωτική σας ζωή, που έρχονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μέσα από εκπλήξεις.

Υδροχόος

Ο κυβερνήτης του ζωδίου του Υδροχόου, ο Ουρανός, είναι τώρα μέσα στο εξαιρετικό και ιδιαίτερο ως προς την επιρροή του τρίγωνο με τον Κρόνο, που σας ωθεί σε μεγάλες αλλαγές.

Ιχθείς

Τώρα χρειάζεται να προσπαθήσετε να φανείτε πιο ρεαλιστές, όσο αυτό είναι δυνατόν, και μέσω αυτού τελικά να δεχθείτε ορισμένες καταστάσεις, έτσι ώστε να αποφύγετε απογοητεύσεις.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.