Φλερτ με τα Άστρα 11-11-2017

Οι συνθήκες και οι καταστάσεις σήμερα θα είναι ανάμεικτες -όπως συνηθίζεται τελευταία- με κάποια πολύ θετικά και κάποια, μάλλον κουραστικά στοιχεία, τα οποία θα επαναλαμβάνονται μέσα στην ημέρα. Το τρίγωνο Ουρανού – Κρόνου είναι θετικό και φλεγόμενο και αναμενόμενο, και το λέμε και Μεγάλο Τρίγωνο της Φωτιάς, γιατί συμμετέχει σε αυτό και η Σελήνη όσο θα είναι στον Λέοντα,  δίνοντας στο γενικό πλαίσιο άμεσες ερωτικές αποχρώσεις. Έχουμε όμως κι άλλες επιρροές .
Πιο συγκεκριμένα, λόγω της συνόδου της Αφροδίτης με το Δία, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουμε κάποια σημαντική ερωτική επιτυχία με ένα νέο άτομο το οποίο θα μας προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό. Επίσης, λόγω αυτού του αστρικού γεγονότος, είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί η γοητεία μας, η αυτοπεποίθησή μας, καθώς και η διάθεσή μας για φλερτ και ερωτικές περιπέτειες. Παρ' όλα αυτά, κυρίως λόγω του τετραγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα, υπάρχει η περίπτωση να προκληθούν διάφορες αναταραχές, οι οποίες θα έχουν άμεση σχέση με τα επαγγελματικά μας ζητήματα και τη διαχείριση των οικονομικών μας πόρων.

Να στείλω;

Η ημέρα είναι αρκετά θετική για το φλερτ με το άτομο που μας ενδιαφέρει σήμερα, αρκεί να είμαστε σίγουρες πως έχουμε τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτή είναι μια λογική ιδέα, μιας και θα έχουμε αρκετή γοητεία και προσωπικό μαγνητισμό. Οι πλανήτες θα είναι με το μέρος μας και αν προσέξουμε, δε θα υπάρξουν αναταραχές.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η σημερινή ημέρα φαίνεται να συμπαθεί πολύ τόσο το χρώμα, όσο και την αυστηρή φόρμα. Ένας συνδυασμός συντηρητικού στυλ με πολύπλοκα και όμορφα χρώματα είναι η καλύτερη επιλογή.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Θα ήταν καλύτερο για σήμερα να παραμείνουμε πιο συγκρατημένες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, μιας και τα αστρικά σώματα δεν φαίνονται χαρούμενα με τις ανατρεπτικές επιλογές μας
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.