Ερωτική Σελήνη 11-11-2017

Θέλει λίγη προσοχή η ημέρα σήμερα, ειδικά από τις 10 το πρωί έως λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όπου η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση Κενή Πορείας ταξιδεύοντας από τον Λέοντα προς την Παρθένο. Έχει ολοκληρώσει την φάση τετάρτου με τον Ήλιο και τώρα φαίνεται ότι έχει έρθει η ώρα να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας ερωτικά, για να υποδεχτούμε πιο ώριμοι τις χειμωνιάτικες αγάπες, που αν το σκεφτούμε σοβαρά, είναι και οι πιο δυνατές.
Στην φάση που η Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας, δεν έχει νόημα να έχετε ένα πρώτο ραντεβού, ούτε να συζητήσετε σοβαρά κάποιο θέμα με το ταίρι σας, καθώς όλα θα είναι θολά και παραποιημένα σε εξωτερικό επίπεδο. Το μόνο πράγμα που ευνοείται με την Σελήνη Κενή Πορείας είναι το να τα βρούμε χαλαρωτικά με τον εαυτό μας, και αυτό δεν είναι καθόλου λίγο.

Το φεγγαράκι καθώς μειώνεται θα έχει από την καρμική Παρθένο των στέρεων και πιστών ερώτων ένα υπέροχο εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον επίσης καρμικό Σκορπιό, το ζώδιο της απόλυτης παράδοσης στους νόμους του έρωτα.

Αυτό το εξάγωνο μπορεί να γίνει το θεμέλιο πολύ σοβαρών σχέσεων. Μπορεί η Σελήνη να έχει ολιγόχρονη  επίδραση μέσω των όψεών της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η επιρροή της είναι ευθέως ανάλογη του χρόνου, κάθε άλλο. Οι μεγάλες σχέσεις έχουν πάντα στα προικιά τους και μια παντοδύναμη όψη της Σελήνης. Είπαμε παντοδύναμη; Κάθε όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι παντοδύναμη, πόσο μάλλον όταν δονείται το κάρμα από την Παρθένο και τον Σκορπιό. Αν έχετε σοβαρές βλέψεις για μια σχέση, το ραντεβού σας είναι αυτό το Σάββατο μετά τις 9 το βραδάκι!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.