Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 11-11-2017

Αν θέλετε να σοβαρέψετε μια σχέση, τι το λέτε και δεν το κάνετε! Εδώ είναι όλες οι αστρικές βοήθειες. Από την μια η Σελήνη είναι σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, ευνοώντας με κάθε τρόπο την πίστη στο ερωτικό πεδίο, αλλά ολοκληρώνεται και το τρίγωνο του Κρόνου από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό, όψη που βοηθάει τις επανασυνδέσεις, εκτός των άλλων. Θέλετε να πείτε ένα «σ’ αγαπώ» από την καρδιά σας μέσα και να εννοείτε «θέλω να ζήσω για πάντα μαζί σου»; Κάντε το, σήμερα είναι η ευκαιρία σας.
Αλλά βέβαια είναι άφθονη και η ερωτική ενέργεια που εκλύεται από το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Ως ο κυβερνήτης του Σκορπιού, ο Πλούτωνας έχει επιπλέον απόκριση με τον Ήλιο όσο κρατάει αυτή η θετική προσέγγιση . Αυτή η ενέργεια αφορά την δύναμη που αυξάνεται, αργά αλλά σίγουρα. Μπορεί να εκδηλωθεί ως ένα ήρεμο αλλά έντονο αίσθημα βεβαιότητας, καθώς διερευνάτε, επιμένετε ή πιέζετε τα όρια. Μπορεί να υπάρχει μια ήσυχη εμμονή στην ερωτική προσήλωση, που φέρνει καρπούς.

Η αρμονία του εξαγώνου αυτού αλλά και του τριγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό σας επιτρέπει να πάτε ένα βήμα πιο πέρα την ερωτική οικειότητα χωρίς να προκαλέσετε αντίσταση από τους άλλους. Μπορείτε να επιτύχετε πολλά ή να επηρεάσετε τους ανθρώπους χωρίς να τους κάνετε να αισθανθούν ότι προσβάλλεται η ιδιωτικότητά τους. Κάντε αυτήν τη ημέρα θεμέλιο όμορφων και μεστών σχέσεων, όπως και πολύ συγκινητικών επανασυνδέσεων, όλα τα μπορεί ο έρωτας, όλα τα μπορεί ο ερωτευμένος!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.