Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-11-2017

Κριός
Δεν μπορείτε να τα προβλέψετε όλα. Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να κάνει στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο, όμως, με την επιρροή του τριγώνου Κρόνου-Ουρανού έχετε μία καλύτερη αίσθηση των πραγμάτων.

Ταύρος

Να είσαστε πιο χαλαροί και να μην έχετε διάθεση για τσακωμό. Πρέπει επί της αρχής η διάθεσή σας να είναι αν βρείτε μία λύση, όταν στόχος σας είναι μία επανασύνδεση .

Δίδυμοι

Μπορεί τα όριά σας να δοκιμάστηκαν το τελευταίο διάστημα. Πάντως, σε κάθε περίπτωση είναι βέβαιο πως από τώρα μπαίνετε σε μία τροχιά θετικών εξελίξεων για τον μήνα.

Καρκίνος

Με μία περισσότερη υπομονή απέναντι σε ορισμένες πιο δύσκολες όψεις, όπως είναι το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου, θα βγείτε αρκετά γρήγορα ευνοημένοι, συμμετέχοντας σε σημαντικές αλλαγές.

Λέων

Βλέπετε πολύ πιο ρεαλιστικά τα πράγματα στον τομέα του αισθηματικού σας παρελθόντος και αυτό σας στηρίζει να πάρετε τώρα πολύ καλύτερες αποφάσεις που κρατάνε.

Παρθένος

Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για εσάς, με ιδιαίτερη εύνοια, εάν ο στόχος σας στον αισθηματικό τομέα είναι η ερωτική επανασύνδεση. Σε αυτό οφείλεται και η διέλευση της Σελήνης από το ζώδιό σας.

Ζυγός

Πιο έτοιμοι και μαχητικοί θα πρέπει να φανείτε αυτό το διάστημα. Παλέψτε για αυτό το οποίο ζητάτε και μην επιτρέπετε σε τρίτους να επηρεάσουν την σκέψη σας αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός

Είναι σημαντική μία προσγειωμένη ανάλυση των καταστάσεων. Ο ρεαλισμός είναι απαραίτητος, αν και εσείς δίνετε ακόμα μεγάλη βάση στο συναίσθημα . Και όμως, η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγεί έξυπνα.

Τοξότης

Είναι πιθανόν εχθές να πληγωθήκατε, ίσως και για άσχετους από τον αισθηματικό τομέα λόγους, πάντως σε κάθε περίπτωση τώρα είναι μία σημαντική ευκαιρία για μία νέα αρχή.

Αιγόκερως

Με το εξαιρετικό τρίγωνο στο οποίο ο Ουρανός συναντά τον κυβερνήτη σας, τον Κρόνο, έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κινήσεις για πολύ μεγάλες αλλαγές στον αισθηματικό σας τομέα.

Υδροχόος

Να είσαστε έτοιμοι για μεγάλες εξελίξεις αυτή τη στιγμή, με το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ουρανός με τον Κρόνο, καθώς μπαίνετε σε ένα κλίμα αλλαγών.

Ιχθείς

Αν δεχθείτε ορισμένα πράγματα έτσι όπως έρχονται, τελικά θα καταφέρετε να νοιώσετε την καρδιά και την ψυχή σας πολύ πιο απαλή. Αυτό είναι κάτι που γενικά πρέπει να επιδιώκετε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.