Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 10-11-2017

Ενώ ακόμα διαρκούν οι τέλειες ενέργειες από το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα και το τρίγωνό του με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, έρχεται να προστεθεί στην ημέρα και μια εξαιρετική προσέγγιση του Ερμή από τον Τοξότη με τον Δία από τον Σκορπιό που απογειώνει το ερωτικό πεδίο. Η γενναιοδωρία του Δία, η οποία αυτή τη στιγμή είναι προσανατολισμένη στον καρμικό έρωτα και την λίμπιντο, συναντάει την ερευνητική και πειραματική διάθεση του φλογισμένου Ερμή, ο οποίος μας σπρώχνει να γνωρίσουμε ανθρώπους και τόπους. Έχουν προτεραιότητα οι κεραυνοβόλες αισθήσεις με εντελώς διαφορετικής κουλτούρας από εμάς άτομα. Ακούγεται εξωτικό και περιπετειώδες; Ναι, είναι!
Αυτή η εποχή, με την βοήθεια του Ερμή και του Δία θα αντιπροσωπεύει μια σημαντική ευκαιρία για μάθηση στον έρωτα, επειδή τείνετε να έχετε μεγαλύτερη δίψα να γνωρίζετε τα πάντα, να μαζεύετε εμπειρίες . Όπου εσείς κατευθύνετε την προσοχή σας, από εκεί πιθανότατα θα λάβετε αυτό που θέλετε.

Είναι πιθανό να δείτε τη μεγάλη εικόνα ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να δώσετε προσοχή στις απαραίτητες λεπτομέρειες για να κάνετε κάθε όραμα επιτυχημένο, κάτι που γενικά ευνοεί τον έρωτα. Ωστόσο, ίσως προτιμάτε να αφιερώσετε χρόνο για να αποκτήσετε πληροφορίες που σας αφορούν με έναν τρόπο που δηλώνει έως και εμμονή, αυτό το χαρακτηριστικό καλό είναι να τιθασευτεί.

Για να εκμεταλλευτείτε πλήρως αυτόν τον κύκλο, βοηθάει να έχετε ένα σχέδιο για να συνεχίσετε. Ακόμη και χωρίς έναν σαφή χάρτη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια του Δία και του Ερμή για να αναπτύξετε μία τακτική στον έρωτα, καθώς πιθανόν θα βρείτε εύκολο να συγκεντρώσετε τα κομμάτια οποιασδήποτε έννοιας.

Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να βελτιώσετε τις αναλυτικές σας ικανότητες, προωθώντας με κάποιο τρόπο την εκπαίδευσή σας στο να ψυχολογείτε τους άλλους. Μπορεί να συμβεί μέσω εμπειριών που βοηθούν στην αποσαφήνιση των σκέψεών σας. Η δημιουργία συνδέσεων πιθανώς έρχεται πολύ εύκολα τώρα. Αυτό περιλαμβάνει την προσέγγιση των ιδεών σε ένα ολοκληρωμένο πρότυπο σκέψης για τη δημιουργία δεσμών με άλλους ανθρώπους που είναι αμοιβαίου οφέλους, και φυσικά και τον έρωτα. Αυτό το διάστημα προσφέρει τη δυνατότητα επανασύνδεσης, επίσης, εάν το προσπαθήσετε με συνειδητή ενέργεια. Οι παραμορφωμένες ή περιορισμένες προοπτικές μπορούν να καθαριστούν ή να διευρυνθούν με ελάχιστη προσπάθεια.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.