Ερωτοσκόπιο 10-11-2017

Μεγάλη εύνοια στην επικοινωνία σήμερα. Χάρις το τρίγωνο Σελήνης-Ερμή δίνεται η ευκαιρία να παρέχουμε σημαντικές συμβουλές στο αγαπημένο μας άτομο. Είμαστε πιο ανοιχτοί στον διάλογο και θέλουμε να ακούσουμε τους προβληματισμούς του.. Με το εξάγωνο Σελήνης-Άρη έχουμε μεγαλύτερη ψυχική δύναμη, επικοινωνιακή δυνατότητα και αισιόδοξη όρεξη για ερωτικές πρωτοβουλίες.
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με την Σελήνη θα μας δυσκολέψει αρκετά ως προς το να πάρουμε αισθηματικές αποφάσεις, λόγω της σύγχυσής μας μεταξύ συναισθήματος και λογικής.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία θα μας κάνει πιο ήπιους και προσιτούς. Πλησιάζουμε χωρίς κόμπλεξ το πρόσωπο που μας αφορά, αλλά η καλοσύνη μας μπορεί να φέρει στο σημείο που οι άλλοι θα μας εκμεταλλεύονται.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είστε πιο δυναμικοί και ευδιάθετοι. Οι Κριοί αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι Ζυγοί είστε πιο ισορροπημένοι. Οι Καρκίνοι είστε ανοιχτοί σε σημαντικές συζητήσεις, Οι Αιγόκεροι να είσαστε πιο δεκτικοί. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς έχετε ως όπλο την επικοινωνία σας. Οι Δίδυμοι είσαστε χαλαροί και άνετοι. Οι τοξότες έχετε ευαισθησία, αλλά προσέξτε να μην σας εκμεταλλεύονται τρίτοι. Οι Παρθένοι προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την επικοινωνία σας περισσότερο σήμερα. Οι Ιχθείς είσαστε πιο ευδιάθετοι. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί προσπαθήστε να ,ην υπερβείτε τις δυνάμεις σας. οι Υδροχόοι δοκιμάζετε νέα πράγματα., Οι Λέοντες μην πάρετε αποφάσεις σήμερα. Οι Ταύροι είσαστε σε μία φάση αναμονής ορισμένων καταστάσεων. Οι Σκορπιοί να έχετε τώρα περισσότερο θάρρος. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.