Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 10-11-2017

Κριός
Με το εξάγωνο Σελήνης-Άρη εσείς είσαστε έτοιμοι για ορισμένες ευχάριστες, δυναμικές κινήσεις, αισθηματικά, βέβαια, δεν λείπει για εσάς από την ημέρα και ο ρομαντισμός .

Ταύρος

Μην προσπαθείτε να κερδίσετε μανιωδώς εκείνο που αυτή τη δεδομένη στιγμή δεν είναι εύκολο να έχετε. Προτιμήστε να κερδίσετε κάποιον χρόνο, αποφεύγοντας να πείτε την τελευταία σας λέξη.

Δίδυμοι

Τώρα καταφέρνετε να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και καταφέρνετε πολύ αρμονικά να δημιουργήσετε το κατάλληλο κλίμα βαθύτερης επικοινωνίας.

Καρκίνος

Παρόλο που σήμερα προβλέπεται να δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις, η προσέγγισή σας θα διέπεται από μία ιδιαίτερη και αξιοπρόσεκτη ευαισθησία, που μετράει σημαντικά.

Λέων

Τώρα μπορείτε περισσότερο να είστε ο εαυτός σας, αν και αυτή τη δεδομένη στιγμή μπορείτε να δείτε ορισμένα πράγματα με μία δυσκολία, λόγω της εσωτερικής σας σύγκρουσης.

Παρθένος

Με τον Ερμή σε τρίγωνο με την Σελήνη τώρα μπορείτε να παίξετε τα δυνατά χαρτιά σας, χάρις την δυνατότητα της επικοινωνίας σας. Αξιοποιήστε λοιπόν κατάλληλα την ημέρα.

Ζυγός

Προσέξτε κάπως την συμπεριφορά σας, καθώς χωρίς ιδιαίτερο λόγο ίσως υπερβείτε αυτή τη στιγμή κάπως τα όρια. Προβλέπονται κάποιες μικρές αλλά σημαντικές υπερβολές τώρα.

Σκορπιός

Μπορεί να νοιώθετε πως κάποια προδοσία είναι κοντά. Κάτι τέτοιο πιθανότατα αποτελεί μόνον μία ψευδαίσθηση. Μην πάρετε αποφάσεις και μην ανακοινώνετε θύτες, αν δεν είστε βέβαιοι.

Τοξότης

Τώρα χρειάζεστε λίγο περισσότερη προσοχή, σε σχέση με το ποια άτομα εμπιστεύεστε ως προς αυτά που αφορούν στον αισθηματικό τομέα σας. Μην ανοίγεστε σε όσους δεν απέδειξαν πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.

Αιγόκερως

Αν αυτή τη στιγμή βρίσκεστε μπροστά από το να κάνετε ορισμένες θυσίες για κάποιο πρόσωπο, προσέξτε πολύ το κατά πόσον πράγματι βλέπετε πως κάτι τέτοιο αξίζει να συμβεί.

Υδροχόος

Αν καταφέρνετε να βλέπετε πως πάντα υπάρχει και η θετική πλευρά των πραγμάτων, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα ευνοηθείτε. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να παραιτήστε από τις διεκδικήσεις σας.

Ιχθείς

Αυτή τη στιγμή πρόκειται να έχετε κάποια περισσότερη ευκολία στην επικοινωνία, κάτι το οποίο θα σας φέρει πιο κοντά σε ορισμένους σας στόχους, να είστε έτοιμοι για κάποιες εξελίξεις.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.