Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 10-11-2017

Να και το 13 πάλι και πάλι μπροστά μας. είναι μια ευκαιρία αυτή η χρονιά, που μας στερεί τις βεβαιότητες, να ξεκινήσουμε να συνομιλούμε με τις πραγματικές μας επιθυμίες. Είναι ένα έτος που οδεύει στο τέλος του, δίνοντας πολλές ευκαιρίες για νέες αρχές σε όλους τους τομείς και φυσικά και στον έρωτα. Τολμήστε σήμερα να σπάσετε τα όριά σας, το απαιτεί το 13!
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Μπορείτε να είστε απέραντα γοητευτικοί και το ξέρετε. Μην χρησιμοποιήσετε σήμερα την γοητεία σας για να πείσετε τους άλλους να συμμετέχουν σε μια δουλειά, αλλά σε μια σχέση!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Το 13 σας δίνει την αίσθηση ότι μπορείτε να πέσετε στα βαθιά του έρωτα, και όντως μπορείτε. Το θέμα είναι, κολύμπι ξέρετε; Δεν προλαβαίνετε να μάθετε καθώς θα βυθιζόσαστε σε ανείπωτα συναισθήματα, οπότε προσοχή.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Πολλές παγίδες έρχονται ως οπλοστάσιο του 13 και μία από αυτές, το να μην μας νοιάζει τι θα ξημερώσει αύριο, αφορά κατά κύριο λόγο εσάς. Φροντίστε να έχετε συναισθηματικές άγκυρες, μην σκορπάτε την ενέργειά σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Τα πάτε πολύ καλά με το 13, που ουσιαστικά είναι ένα λίγο πιο σκοτεινό 4. Φροντίστε να μειώσετε τον εγωισμό και η ημέρα θα σας χαρίσει τον έρωτα. Πρέπει όμως να μην κάνετε λάθη του παρελθόντος.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Είστε έτοιμοι να παρατήσετε τα πάντα για να ακολουθήσετε έναν έρωτα; Στα όνειρά σας σίγουρα, αλλά το όνειρο απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Φροντίστε να έχετε σίγουρες και μελετημένες κινήσεις, μακριά από παρορμήσεις. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Μπορεί να σας λείπουν κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν, ή μπορεί να συναντήσετε κάποιο πρώην ταίρι σας αναπάντεχα. Σε κάθε περίπτωση μην αφήσετε την νοσταλγία να θολώσει την κρίση σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Η ημέρα σας σπρώχνει να διερευνήσετε τις δυνατότητες για μια νέα σχέση. Καλό είναι να εξετάσετε όχι μόνον τα συναισθήματα αλλά και τις πραγματικές συνθήκες που σημαίνει μια δέσμευση, για να μην βρεθείτε αργότερα παγιδευμένοι. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Είστε κάπως μοναχικοί αυτόν τον καιρό και το 13 αυξάνει αυτή την αίσθηση αυτάρκειας και μοναξιάς. Μην το παρακάνετε όμως, κάποιοι άνθρωποι περιμένουν ένα νεύμα σας για να σας ανοίξουν την καρδιά τους.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Σήμερα πολύ θα θέλατε να είστε μόνον με τους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά μπορεί να έχετε πολλές υποχρεώσεις, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να έχουν ανάγκη την βοήθειά σας. μην το παρακάνετε στην ψυχική εκροή δυνάμεων, γιατί θα αφυδατωθείτε συναισθηματικά . 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.