Αστρολογικό Δελτίο 10-11-2017

Σημαντική ημέρα για την επικοινωνία . Με το τρίγωνο Σελήνης-Ερμή είναι μία στιγμή κατά την οποία υποστηρίζουμε τους άλλους, είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε τους προβληματισμούς τους και να ασχοληθούμε με το να βρούμε κάποια λύση, συνεργατικά. Με το εξάγωνο Σελήνης-Άρη έχουμεπίστη στον εαυτό μας και τα σχέδιά μας, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, έχοντας ιδιαίτερη έφεση σε συνεργατικές ασχολίες.
Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με την Σελήνη το συναίσθημα παλεύει έντονα με την λογική και είναι μία στιγμή κατά την οποία δεν είμαστε έτοιμοι για αποφάσεις .
Με το τετράγωνο Σελήνης-Δία είμαστε πιο χαλαροί και κάπως ανέμελοι, όμως υπάρχει κίνδυνος για οικονομικές σπατάλες, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να δείξουμε προσοχή ώστε να μην μας εκμεταλλευτούν τρίτα πρόσωπα .
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είστε δυναμικοί και πιο αισιόδοξοι. Οι Κριοί προωθήστε τα σχέδια σας. Οι Ζυγοί είσαστε πιο επικοινωνιακοί. Οι Καρκίνοι κάντε κάποια πιο έντονη κίνηση, γίνετε διεκδικητικοί. Οι Αιγόκεροι είσαστε σε μία μεταβατική φάση. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορείτε να αξιοποιήσετε την επικοινωνία σας. Οι Δίδυμοι είσαστε πι ευχάριστοι στην παρέα σας. Οι τοξότες προσέξτε πολύ τις προθέσεις τρίτων ατόμων. Οι Παρθένοι είσαστε ο καλύτερος σύμβουλος για σήμερα. Οι Ιχθείς να είσαστε πιο αυθόρμητοι. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί παλεύετε εσωτερικά αυτή τη στιγμή. Οι Υδροχόοι έχετε αρκετό δυναμισμό. Οι Λέοντες μην πάρετε σήμερα τελικές αποφάσεις. Οι Ταύροι κάντεοικονομία δυνάμεων. Οι Σκορπιοί παίρνετε πρωτοβουλίες. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Τετράγωνο
Σελήνη
Ήλιος
Ποσειδών
Ήλιος
Εξάγωνο
Πλούτων
Σελήνη
Τρίγωνο
Ερμής
Σελήνη
Εξάγωνο
Αρης
Σελήνη
Τετράγωνο
Δίας
Ερμής
Τετράγωνο
Ποσειδών
Αφροδίτη
Σύνοδος
Δίας
Αφροδίτη
Αντίθεση
Ουρανός
Αφροδίτη
Τρίγωνο
Ποσειδών
Αρης
Τετράγωνο
Πλούτων
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.