Φλερτ με τα Άστρα 10-11-2017

Η σημερινή ημέρα, αν και θα έχει κάποια στοιχεία τα οποία είναι πιθανό να μας προκαλέσουν κούραση και κάποιες φορές μερικούς μικρούς εκνευρισμούς και εμπόδια, παρ' όλα αυτά θα έχει μια γενικά θετική αύρα, η οποία θα μας συνοδεύσει στη διαχείριση σημαντικών θεμάτων της καθημερινότητάς μας. Η Αφροδίτη βρίσκεται σήμερα σε σύνοδο με το Δία, κάτι τα οποίο θα μας ευνοήσει, τόσο όσον αφορά την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις, όσο και το φλερτ με νέα άτομα. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουμε καινούριες ερωτικές ευκαιρίες, οι οποίες θα μας κάνουν να νιώσουμε ενθουσιασμό για το "ερωτικό παιχνίδι". Επίσης, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη, μας παροτρύνει να δοκιμάσουμε νέες εμπειρίες και να διασκεδάσουμε με την πολυπλοκότητα και το απρόβλεπτο στοιχείο της ίδιας μας της προσωπικότητας! Αυτή είναι μια καλή ημέρα για νέες ευκαιρίες.
Να στείλω;

Εάν και εφόσον νιώθουμε πως μπορούμε να το διαχειριστούμε και δεν πιέσουμε τον εαυτό μας, δεν υπάρχει λόγος να κρατηθούμε μακριά από το αντικείμενο της ερωτικής μας επιθυμίας.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Και αυτός είναι ένας τομέας τον οποίο δεν υπάρχει λόγος να αποφύγουμε. Αφού νιώσουμε πως έχουμε κέφι και ενθουσιασμό, κάνουμε το πάθος μας πράξη, χωρίς να έχουμε ανησυχίες .

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η ημέρα σήμερα προτείνει πολύ χρώμα. Η αρμονία μεταξύ των χρωματικών μα επιλογών είναι φυσικά απαραίτητη, ωστόσο μπορούμε να κάνουμε και κάτι εκτός του συνηθισμένου.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Για ακόμη μια φορά, η επιθυμία παίζει τον πρώτο ρόλο. Οι ευκαιρίες για νέες εμπειρίες είναι πολλές, αρκεί να τις αναζητήσουμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να ακούσουμε τη Σελήνη .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.