Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-11-2017

Κριός
Με το εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη τώρα εσείς είσαστε σε θέση να πάρετε ισχυρές πρωτοβουλίες, τις οποίες βασίζετε κατά πολύ στην επικοινωνία σας.

Ταύρος

Αν καταφέρετε αυτή τη στιγμή να έχετε μεγαλύτερη υπομονή σε σχέση με ορισμένες καταστάσεις οι οποίες γενικότερα αυτό το διάστημα φαίνεται να προκύπτουν, σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν.

Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να συμμετέχει μαζί με την Σελήνη σε τρίγωνο, μπορείτε να φέρετε το αγαπημένο σας πρόσωπο στο σημείο να ανοίξει την καρδιά του προς εσάς.

Καρκίνος

Τώρα χρειάζεστε περισσότερο χρόνο ώστε να κατανοήσετε ορισμένα πράγματα. Πάντως, παρόλα αυτά, χάρις την ενδυναμωμένη σας επικοινωνία μπορείτε να κάνετε κάποια ιδιαίτερη κίνηση.

Λέων

Τώρα χρειάζεστε κάποια ανάπαυση από ορισμένα άγχη. Η σύγκρουση που νοιώθετε εσωτερικά με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας ήλιου και της Σελήνης θα σας μπερδέψει κάπως.

Παρθένος

Ο Ερμής, ο ισχυρότατος κυβερνήτης της Παρθένου, βρίσκεται σε τρίγωνο με την Σελήνη, δίνοντάς σας την δυνατότητα να αξιοποιήσετε τα ιδιαίτερα χαρίσματά σας στην επικοινωνία.

Ζυγός

Χρειάζεστε κάποιο διάλλειμα και μία απόσταση από το να παίρνετε αποφάσεις . Δεν είστε σίγουροι αυτή τη στιγμή το τι είναι καλύτερο για το μέλλον σας, πάρτε περισσότερο χρόνο.

Σκορπιός

Αν μπορέσετε να πείσετε τον εαυτό σας για το τι είστε, αυτό θα καταφέρετε να το εξωτερικεύσετε και τελικά να παίξετε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο στον ερωτικό τομέα.

Τοξότης

Κρατήστε αποφάσεις από άτομα που δεν εμπιστεύεστε με το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Δία. Χρειάζεστε ένα καθαρότερο και πιο αισιόδοξο τοπίο αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως

Πρέπει να καταφέρετε να αντιληφθείτε το ότι πράγματι δεν φταίτε εσείς για τα πάντα. Μην ρίχνετε τον εαυτό σας παίρνοντας την αποκλειστική ευθύνη για ζητήματα του παρελθόντος.

Υδροχόος

Αν μπορέσετε σήμερα να καταλάβετε πως δεν πρέπει να σπαταλάτε όλη σας την ενέργεια, εκεί που είναι φανερό πως τα πράγματα θέλουν χρόνο, θα είστε ευνοημένοι τώρα αλλά και στο μέλλον.

Ιχθείς

Χρειάζεστε περισσότερη αυτοπεποίθηση αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. Είναι αλήθεια πως πράγματι έχετε μεγαλύτερη ευκολία τώρα στην επικοινωνία, αξιοποιήστε την.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.