Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-11-2017

 Κριός – Οκτώ των Σπαθιών
Οι έντονες διαφορές που έχετε με το σύντροφό σας, είναι πιθανό να οδηγήσουν σε κάποια διαμάχη μεταξύ σας σήμερα, ωστόσο σύντομα θα φροντίσετε να την ξεπεράσετε.

Ταύρος – Το Άρμα Αντίστροφα

Είναι πιθανό να κάνετε κάποιο λάθος με το πρόγραμμά σας και για τον λόγο αυτόν να μην μπορέσετε να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας σήμερα, κάτι το οποίο ίσως οδηγήσει σε εντάσεις.

Δίδυμοι – Πέντε των Πεντάκτινων

Κάποιο άγχος της καθημερινής σας ζωής ίσως σας κρατά πίσω αυτήν την περίοδο και γι αυτό προτιμάτε να διατηρήσετε μια απόσταση από το σύντροφό σας, ώστε να μην δημιουργηθούν διαμάχες.

Καρκίνος – Η Σελήνη

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποιο πρακτικό πρόβλημα το οποίο θα αφορά την οικογενειακή σας ζωή, στο οποίο ωστόσο θα σας σταθεί το ταίρι σας, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια.

Λέων – Έξι των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Δεν είναι ανάγκη να μεταφέρετε το άγχος της δουλειάς στο σπίτι. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να εκτιμήσετε και να απολαύσετε τις όμορφες στιγμές που περνάτε με το ταίρι σας.

Παρθένος – Δύο των Κυπέλλων

Η ρομαντική ατμόσφαιρα που έχετε χτίσει για εσάς και το ταίρι σας, είναι πιθανό να γίνει ακόμη πιο ενθουσιώδης σήμερα, μιας και οι δύο θα μοιραστείτε πολύ ισχυρά συναισθήματα.

Ζυγός – Επτά των Κυπέλλων

Ο ισχυρός σας ερωτισμός και η αγάπη που τρέφετε για το αγαπημένο σας πρόσωπο θα είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά λόγω των οποίων θα νιώσει ασφάλεια και τρυφερότητα .

Σκορπιός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Τα μικρά προβλήματα μπορεί να γίνονται εκνευριστικά πολύ συχνά, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να δημιουργείτε εντάσεις λόγω αυτών, μιας και πολύ εύκολα θα λυθούν.

Τοξότης – Ο Αυτοκράτορας Αντίστροφα

Ίσως νιώσετε σήμερα πως κάποια πρόσφατη επιτυχία σας, δεν αξίζει τόσο όσο αισθανόσασταν αρχικά. Μιλήστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ώστε να νιώσετε καλύτερα.

Αιγόκερως – Έξι των Κυπέλλων

Η θερμή αγκαλιά που σας προσφέρει το ταίρι σας είναι αυτήν την περίοδο ένα από τα δώρα που εκτιμάτε περισσότερο στη ζωή σας, μιας και σας απαλύνει το άγχος της καθημερινότητας.

Υδροχόος – Ο Διάβολος

Οι ιδιοτροπίες του αγαπημένου σας προσώπου είναι πιθανό να σας πειράξουν περισσότερο απ' ότι συνήθως σήμερα, λόγω κάποιων άλλων παραγόντων, ωστόσο αυτό δε θα σας απασχολήσει για πολύ.

Ιχθύς – Η Δικαιοσύνη

Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας αυτήν την περίοδο για να εκφράσετε όσα σας απασχολούν, να μιλήσετε για τα προβλήματά σας και να ακούσετε τα δικά του.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.