Ερωτική Σελήνη 1-11-2017

Η Σελήνη μετακινείται στον δυναμικό, πρωτοποριακό και παθιασμένο – αλλά και κάπως άπιστο - Κριό στις 2:43 π.μ., αντιμετωπίζοντας τον Άρη που είναι ο κυβερνήτης του Κριού μέσω αντίθεσης νωρίς το απόγευμα. Μπορεί να είμαστε μαχητικοί και ανυπόμονοι με την εκκαθάριση των συναισθημάτων μας τώρα. Καθώς αυτή είναι και η μοναδική όψη που δημιουργεί η Σελήνη, παίρνει τεράστια αξία. Η ημέρα είναι ένας χρόνος υψηλής ενέργειας όπου η εμφάνιση της ατομικότητάς σας είναι πιο σημαντική από την παρακολούθηση του πλήθους. Προτιμάτε να κάνετε μόνοι σας τα πάντα ή οι καταστάσεις μπορεί να σας αναγκάσουν να σηκωθείτε πάνω από τα μέτρα για να προστατεύσετε για τον εαυτό σας. Μερικές φορές πρέπει να επιλέξετε μεταξύ των αναγκών των άλλων και του τι θέλετε. Η δράση χωρίς σκέψη είναι μια τυπική απάντηση τώρα, και τα συναισθήματα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο ποιες ενέργειες κάνετε. Μπορείτε να αντιδράσετε τόσο γρήγορα ώστε να μην έχετε χρόνο να εξετάσετε τις συνέπειες. Είναι μια ημέρα υψηλών συχνοτήτων, προσέξτε γιατί μπορεί για ένα τίποτα να διαλυθούν σχέσεις ζωής!
Αυτή η διαμετακόμιση ενεργοποιεί τα συναισθήματά σας και αναζωογονεί την ανάγκη σας για δράση, δραστηριότητα και προκλήσεις . Είστε πιο διατεθειμένοι να ενεργήσετε με ώθηση και θα μπορούσατε να είστε αρκετά ιδιοσυγκρασιακοί. Μπορείτε εύκολα να πετάξετε μακριά από μια σχέση ή απλά να μεταβείτε σε μια κατάσταση χωρίς να λάβετε υπόψη τις συνέπειες. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με τους άνδρες. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια μάλλον παθιασμένη στιγμή, απλώς και μόνο επειδή, προς το παρόν, έχετε την τάση να κυβερνάστε από τα πάθη σας. το να κάνετε κάτι παρορμητικό είναι τώρα δυνατό, αλλά δεν είναι πάντα κακό.

Η δυναμική ενέργεια αυτής της διέλευσης θα μπορούσε να σας δώσει ακριβώς το σωστό λάκτισμα για να σας απομακρύνει από μια κακή κατάσταση, για παράδειγμα. Ακόμα, θα ήταν καλό να δράτε με κάποια προσοχή και μην πιέσετε τον εαυτό σας πολύ σκληρά. Η υπερβολική αντίδραση σε μια κατάσταση θα μπορούσε να χτυπήσει άλλους συναισθηματικά και αυτό δεν είναι καλό, εκτός, αν και δεν σας ενδιαφέρει πολύ αυτή τη στιγμή το τι θα πουν ή τι θα νιώσουν οι άλλοι!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.