Φλερτ με τα Άστρα 1-11-2017

Αν και το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας μπορεί να είναι αρκετά θετικό, μιας και θα έχουμε μια όμορφη διάθεση και θα μας διακρίνει μια αισιοδοξία, στη συνέχεια, το πιο πιθανό είναι τα πράγματα να αρχίσουν να σκουραίνουν. Λόγω του τετραγώνου του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, στο σταθερό Σταυρό, στα ζώδια του Σκορπιού και του Λέοντα αντίστοιχα, είναι πιθανό να έχουμε κάποιες αντιπαραθέσεις με τα άτομα που πλαισιώνουν την στενή επαγγελματική μας ομάδα, ενώ ο επιθετικός μας ανταγωνισμός σήμερα θα μας προξενήσει προβλήματα . Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα κάποιου τσακωμού με άτομα του στενού φιλικού μας κύκλου, ο οποίος θα είναι αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά . Ωστόσο, εάν και εφόσον καταφέρουμε να διορθώσουμε τη συμπεριφορά μας, ανεξαρτήτως από τον τρόπο που μας φέρονται οι άλλοι, δεν θα βλάψουμε τις κοινωνικές μας σχέσεις. Παρ' όλα αυτά ωστόσο, η πάντα παρούσα σύνοδος του Ήλιου με τον Δία, πρόκειται να μας χαρίσει κάποιες στιγμές ξεκούρασης και γαλήνης.
Να στείλω;

Η ημέρα δεν είναι η καλύτερη για το φλερτ, ειδικά όταν μιλάμε για επικοινωνία εξ αποστάσεως. Θα ήταν προτιμότερο να κρατήσουμε τους εαυτούς μας πίσω, εάν δε θέλουμε να κάνουμε κάποια λάθος κίνηση.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Μια δοκιμή δεν βλάπτει, εφόσον έχουμε κέφι για φλερτ και δεν πιέζουμε τον εαυτό μας, ωστόσο θα ήταν καλό να γνωρίζουμε πως σήμερα οι πιθανότητες να πετύχουμε τους ερωτικούς μας στόχους είναι μικρές.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η επιλογή της ημέρας θα ήταν κάτι κομψό, αλλά ταυτόχρονα σχετικά κάζουαλ. Δεν είναι ανάγκη να προσπαθήσουμε πολύ ώστε να παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας, μιας και σήμερα τα πράγματα δεν φαίνονται ενθουσιώδη.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Αυτό δεν θα ήταν η καλύτερη επιλογή για σήμερα, μιας και ο Ερμής δεν φαίνεται α συγχωρεί εύκολα. Θα ήταν προτιμότερο να συγκρατήσουμε τους εαυτούς μας για σήμερα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.