Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 1-11-2017

Καλό μήνα, καλή αρχή, πηγαίνετε σε νέους έρωτες, σ νέες ερωτικές περιπέτειες! Στο ανθρώπινο μυαλό αρέσουν τα σκαλοπάτια και κάθε νέος μήνας μπορεί να γίνει το εφαλτήριο για μεγάλες εσωτερικές αλλαγές που πρέπει να τις αγκαλιάσουμε και να τις χαρούμε. Ο σημερινός Αριθμός του Ερωτικού Πεπρωμένου είναι το πολύ φορτισμένο 13, που θέλει να μας βάλει στα βαθιά του έρωτα, με επανασυνδέσεις, με κάπως τυχοδιωκτική αντίληψη για τον έρωτα, αλλά και με μοιραίες ξαφνικές αποφάσεις . Δείτε πώς θα χειριστείτε εσείς το κάρμα, μην το αφήσετε να κάνει παιχνίδι εις βάρος σας.
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Αγαπάτε να γνωρίζετε ότι ο κόσμος είναι γεμάτος δυνατότητες και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μια κατεύθυνση και να φορτίσετε μπροστά την απεριόριστη, δυνατή σκέψη σας. Τώρα, έχετε κάτι να σκέφτεστε έντονα - ίσως μια νέα σχέση; Ό, τι κι αν είναι, το αντιμετωπίζετε με τη συνηθισμένη άμεση, ατομική σας προσέγγιση . Πώς θα αισθάνεστε αν πάρετε ακριβώς αυτό που θέλετε;

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Αναζητάτε νέο υλικό, όταν αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να απολαμβάνετε αυτό που έχετε ήδη. Είναι κάτι περισσότερο από αρκετά καλό, γι 'αυτό εκτιμήστε το για αυτό που είναι. Στην πραγματικότητα, ίσως είστε εσείς που ψάχνετε ένα ραβδί στη λάσπη. Γιατί χρειάζεστε τόσο συχνή διέγερση;

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Κάνετε συνδέσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους και συνδέετε όλα τα κομμάτια της ψυχής σας επίσης. Θα είναι μια ζωντανή, έξυπνη, δημιουργική μέρα. Βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε τις ικανότητές σας στα πάτα με την ίδια αφοσίωση. Μην σπαταλάτε αυτή την υπέροχη ενέργεια!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Κανείς δεν σας δίνει το σεβασμό που σας αξίζει; Ίσως, αλλά είναι πολύ πιο πιθανό ότι το θέμα βρίσκεται μέσα σας. Η καρδιά σας είναι θυελλώδης τώρα και το κεφάλι σας ταραγμένο. Βλέπετε αθώα σχόλια από φίλους ή συνεργάτες ως μικρά μαχαίρια, αλλά αυτό είναι μόνο η διάθεσή σας. Κανείς δεν σας κρίνει. Δώστε στους ανθρώπους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και συντονίστε τις ομοιότητές σας αντί για τις διαφορές σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε; Δεν είναι σήμερα το θέμα σας, αυτό θα μάθετε, δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο για σας, και ο καθένας παρατηρεί τον ενθουσιασμό σας. Μην ανησυχείτε για οποιαδήποτε αντίσταση όταν προσπαθείτε να έχετε μια νέα σχέση. Το σύμπαν έχει εξομαλύνει το μονοπάτι για σας, και όλα τα γρανάζια λιπαίνονται και είναι έτοιμα να γυρίσουν ελεύθερα. Κρατηθείτε!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Ίσως ανησυχείτε για την έλλειψη πάθους στη ρομαντική σχέση σας ή για μια ξαφνική βουτιά στη δημιουργικότητα. Ακόμα κι έτσι να είναι, μην κάνετε μαύρες σκέψεις . Η ζωή δεν είναι μια μακρά, αργή, σταθερή αμαξοστοιχία, ξέρετε - είναι μάλλον σαν ένα τρενάκι, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Αν βρίσκεστε κάτω, προσπαθήστε να ακολουθήσετε μια πιο προορατική προσέγγιση.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Πρόκειται να βρείτε εμπόδια με τη μορφή άλλων ευθυνών, ημερήσιες διατάξεις άλλων ανθρώπων και ίσως ακόμη και τις απλές αρνήσεις τους. Ακούστε τους αντί να προσπαθήσετε να επιβάλετε την θέλησή σας. Ο ενθουσιασμός είναι σπουδαίος, αλλά όχι αν τροφοδοτείται από κακοδιατηρημένους στόχους ή ασυνείδητες επιθυμίες και αυτή είναι μια ξεχωριστή δυνατότητα τώρα. Ώρα να ελέγξετε τον εαυτό σας προτού να τον καταστρέψετε. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμένοι και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας. Γι 'αυτό είστε ευτυχείς να κάνετε επαφές με ανθρώπους. Και όλοι σας αγαπούν ή τουλάχιστον έτσι νιώθετε. Προσέξτε να μην σπαταλήσετε αυτήν την όμορφη διάθεση.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Άνθρωποι από το παρελθόν εισβάλλουν στην ζωή σας, είτε μέσα από συμπτώσεις και συναντήσεις είτε μέσα από τις σκέψεις σας. η νοσταλγία μπορεί να σας κάνει να υποτιμήσετε τις τωρινές σας σχέσεις για το χατίρι μιας παλιάς υποθετικά τέλειας ερωτικής σύνδεσης. Το ξέρετε ότι είναι ψευδαίσθηση, μην υποκύψετε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.