Αστρολογικό Δελτίο 1-11-2017

 Νέα ξεκινήματα σε προσωπικό επίπεδο σήμερα. Με την Σελήνη να εισέρχεται πλέον στον πρώτο αστερισμό του ζωδιακού, τον Κριό, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μαζί με αυτήν την δικιά μας αρχή και να ξεκινήσουμε καινούρια πράγματα. Πρόσκειται για ένα διήμερο κατά το οποίο μπορούμε να βάλουμε σε προγραμματισμό νέα σχέδια, σε προσωπικό επίπεδο. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως έχουμε και τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό, κάτι που θα φέρει και θα ευνοήσει τις μεγάλες αλλαγές. Η ευκαιρία είναι σημαντική.
Με την αντίθεση Σελήνης-Άρη θα χρειαστεί να δείξουμε κάποια επιπλέον προσοχή. Θα υπάρχει γενικότερα η τάση να στρεφόμαστε ενάντια στις διαφορετικές συνήθειες και απόψεις των άλλων. Θα κριτικάρουμε έντονα τους διαφορετικούς τρόπους ζωής και θα υπάρξουν έντονες και επιθετικές ρατσιστικές συμπεριφορές.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι. Οι Κριοί να είστε ανεκτικοί. Οι Ζυγοί κάντε κάποιον προγραμματισμό. Οι Καρκίνοι να έχετε περισσότερο θάρρος. Οι Αιγόκεροι μην κάνετε πίσω από αποφάσεις σας. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς στηρίξτε τις θέσεις σας. Οι Δίδυμοι ευνοήστε ως προς τις δημιουργικές ασχολίες σας. Οι Τοξότες να επιμένετε σε αυτό που ζητάτε. Οι Παρθένοι κρατήστε την σταθερότητά σας. Οι Ιχθείς ζητήστε την γνώμη φιλικών προσώπων. Για να αυξήσετε τηνεπιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά. Οι Υδροχόοι μπείτε στην θέση του άλλου. Οι λέοντες να έχετε κατανόηση . Οι Ταύροι μην κρίνετε σκληρά. Οι Σκορπιοί διδαχτείτε από το παρελθόν σας. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Τρίγωνο
Ποσειδών
Σελήνη
Αντίθεση
Αρης
Αφροδίτη
Εξάγωνο
Κρόνος
Αφροδίτη
Αντίθεση
Ουρανός
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Πλούτων
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.