Ερωτοσκόπιο 1-11-2017

Ανανέωση στον έρωτα σήμερα. Η Σελήνη που εισέρχεται τώρα στον Κριό, μας υποστηρίζει έτσι ώστε να κάνουμε μαζί της το δικό μας ξεκίνημα. Η δημιουργία νέων σχέσεων ευνοείται, αλλά ταυτόχρονα όσοι βρίσκονται σε σχέση μπορούν να κάνουν κινήσεις για να την ανανεώσουν. Γενικά θα έχουμε μια πολύ πιο αυθόρμητη διάθεση και θα είμαστε έτοιμοι για να αναλάβουμε πιο ελεύθερα πρωτοβουλίες.
Με την αντίθεση Σελήνης-Άρη θα χρειαστεί αν είμαστε προσεκτικοί, καθώς υπάρχει μία τάση να κάνουμε έντονη κριτικοί απέναντι στο πρόσωπο που έχουμε απέναντί μας. Δυσκολευόμαστε να ανεχτούμε διαφορετικές συμπεριφορές, απόψεις και αντιλήψεις, κάτι το οποίο προκαλεί μεγάλες εντάσεις και καυγάδες .

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι πρέπει να βρείτε την ηρεμία σήμερα. Οι Κριοί να είστε πιο υποχωρητικοί. Οι Ζυγοί χρειάζεστε κάτι ου θα σας ανανεώσει. Οι Καρκίνοι να είστε πιο ελεύθεροι στις κινήσεις σας. Οι Αιγόκεροι ψάχνετε κάποια ευκαιρία. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς αξιοποιήστε την ικανότητά σας στην επικοινωνία . Οι Δίδυμοι να είστε διπλωματικοί. Οι Τοξότες έχετε λεπτά αισθήματα. Οι Παρθένοι είστε παρηγορητικοί. Οι Ιχθείς κινήστε πιο ελεύθερα. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν τα θέλω του προσώπου που σας αφορά. Οι Υδροχόοι δώστε τόπο στην οργή. Οι Λέοντες φανείτε διαλλακτικοί. Οι Ταύροι κάντε έξυπνες κινήσεις για την ανανέωση της κατάστασης. Οι Σκορπιοί δεν έχετε πει ακόμα την τελευταία λέξη. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.