Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-11-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων
Είναι πιθανό κάποια αναστάτωση στον επαγγελματικό, ή οικογενειακό σας τομέα, να διαταράξει την ηρεμία και τη γαλήνη που έχετε χτίσει για τη σχέση σας αυτήν την περίοδο.

Ταύρος –Τέσσερα των Σπαθιών

Τόσο το αγαπημένο σας πρόσωπο, όσο και εσείς, φαίνεται πως απομακρύνεστε μεταξύ σας σήμερα λόγω κάποιων συγκυριών, ωστόσο δεν μιλάμε για μια μόνιμη κατάσταση.

Δίδυμοι – Το Άρμα Αντίστροφα

Μπορεί να είστε κουρασμένοι και αγχωμένοι λόγω κάποιου τομέα της επαγγελματικής σας ζωής, ωστόσο κατά το τέλος της ημέρας, θα αναζητήσετε τη στοργή του συντρόφου σας.

Καρκίνος – Η Σελήνη

Είστε αναστατωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, ωστόσο καταφέρνετε πολύ καλά να συγκρατήσετε το άγχος, ώστε να βρείτε αποτελεσματικές λύσεις στα ερωτικά σας θέματα.

Λέων – Ο Διάβολος

Η χειμαρρώδης φύση των συναισθημάτων σας σας δυσκολεύει όσον αφορά τη συγκέντρωσή σας σε πρακτικά θέματα αυτήν την περίοδο, ωστόσο το ταίρι σας θα είναι κοντά σας για να σας βοηθήσει.

Παρθένος – Ο Ερημίτης

Φαίνετε πως έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας τελευταία όσον αφορά τη σχέση σας. Χάνεστε σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς σας, αγνοώντας προβλήματα της σχέσης σας.

Ζυγός – Οκτώ των Σπαθιών

Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε κάποια σημαντική δυσκολία στην επικοινωνία με το ταίρι σας σήμερα. Θα ήταν καλό να μην βασιστείτε στη βοήθεια του συντρόφου σας αυτήν την περίοδο.

Σκορπιός -  Τρία των Σπαθιών

Τόσο η διάθεσή σας, όσο και η αντίδραση του συντρόφου σας σε αυτήν θα σας δημιουργήσει κάποια σημαντικά προβλήματα σήμερα, τα οποία θα σας δυσκολέψουν μέχρι να τα ξεκαθαρίσετε.

Τοξότης -  Εννιά των Πεντάκτινων

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε όσον αφορά την ακεραιότητα της σχέσης σας, εφόσον δεν μπορείτε να εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε αυτήν. Προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα καθαρά.

Αιγόκερως – Τρία των Κυπέλλων

Ίσως τελευταία αφήνετε κάποια ζήλεια, ή κάποιον ανταγωνισμό να επισκιάσει την ευτυχία της σχέσης σας και την αγάπη που τρέφετε για το ταίρι σας. Επιστρέψτε στο δρόμο του πάθους σας.

Υδροχόος – Οκτώ των Πεντάκτινων

Είναι πιθανό να δημιουργηθούν κάποια σημαντικά προβλήματα επαγγελματικής φύσεως, στα οποία θα προσφέρει λύση ο σύντροφός σας. Αυτό το γεγονός θα σας φέρει πιο κοντά.

Ιχθύς – Η Εγκράτεια

Νιώθετε κάποια πίεση από την καθημερινότητά σας αυτήν την περίοδο και το γεγονός πως έχει δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ατμόσφαιρα στη σχέση σας, σας αγχώνει ακόμη περισσότερο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.