Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 1-11-2017

Ο Νοέμβριος φτάνει με έναν βρυχηθμό, καθώς η Σελήνη αντιτάσσεται στον Άρη και τα όποια νέα μας ξεκινήματα θα βαφτούν κατακόκκινα από το συναίσθημα . Αυτή θα μπορούσε να είναι μια ισχυρή ημέρα, για να το θέσουμε ήπια - αλλά θα είναι τα αέρινα ζώδια, Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος που θα επηρεαστούν περισσότερο, οι υπόλοιποι του ζωδιακού μπορεί να έχουν κάποιες αναταράξεις αλλά όχι τόσο έντονες.
Κραυγές και φωνές δεν θα οδηγήσουν πουθενά, αλλά η ψυχρή, ήρεμη λογική είναι δύσκολο να υποστηριχθεί. Είτε είστε ερωτευμένοι είτε αντιμετωπίζετε κάποιο έντονο πρόβλημα στην εργασία, το κλειδί για τη διαχείριση αυτής της ενέργειας είναι να σκεφτείτε πρώτα και να μιλήσετε αργότερα.

Ο Κρόνος και ο Χείρωνας θα σχηματίσουν σε λίγο ένα ακριβές δύσκολο τετράγωνο, και σήμερα, ο Ήλιος αμφισβητεί τόσο μέσα από ένα ημι-τετράγωνο όσο και από άλλες όψεις, όλες μας τις συναισθηματικές βεβαιότητες. Μπορεί να αισθανόμαστε μπλοκαρισμένοι, αποθαρρυμένοι ή παρεμποδισμένοι σήμερα, καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που φαίνονται να δοκιμάζουν τις ευπάθειές μας. Οι άλλοι γύρω μας, όσο και να τους αγαπάμε ή να τους πολιορκούμε, μπορεί να φαίνονται ασυμβίβαστοι. Κάντε χρήση της ελεύθερης βούλησης, αντιταχθείτε στην πλανητική ενέργεια γιατί στην ουσία τα άστρα όταν έχουν δύσκολες όψεις, αυτό κάνουν: μας κλείνουν το μάτι ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα, αν απευθυνθούμε στο έσω σύμπαν . Το ωραία που ακούγεται, και πόσο δύσκολο είναι να γίνει βέβαια αυτό, το ξέρουμε όλοι!

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.