Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-11-2017

Κριός
Η ημέρα σας φέρνει σε κάποια αμηχανία. Αυτό, λόγω του ότι η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, την ίδια ώρα που έχει αντίθεση με τον κυβερνήτη σας, Άρη. Θα έρθετε σε σύγχυση .

Ταύρος

Προσέξτε πολύ σήμερα. Κάποιες συμπεριφορές υπερβολικές οι οποίες θα προκαλούν μέσα στην ουσία των πραγμάτων αναστάτωση σας δυσκολεύουν πολύ σήμερα.

Δίδυμοι

Ίσως και αν δοκιμαστούν τα όριά σας σήμερα. Θα ακούσατε κάπα πράγματα παράλογα που θα σας χαλάσουν τη διάθεση και μάλλον θα σας εκνευρίσουν, συγκρατηθείτε και αποφύγετε εντάσεις.

Καρκίνος

Αν και με την Σελήνη που σας κυβερνά να εισέρχεται στον κριό μπορείτε να ανανεώσετε την κατάσταση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, αποφύγετε ορισμένες εντάσεις που εμφανίζονται.

Λέων

Ξέρετε πού πατάτε εσείς, αλλά δεν μπορείτε να προβλέψετε το πού και πώς πατάνε οι άλλοι. Δεν θα είναι δύσκολο να προκληθούν εντάσεις σήμερα, αποφύγετέ τες έντεχνα.

Παρθένος

Μην δώσετε αξία στα μικρά πράγματα. Προειδοποιήστε πως η ημέρα δεν θα είναι και η πιο εύκολη και όσο φτάνουμε στο βράδυ τα νεύρα μεγαλώνουν. Αξιολογήστε τις καταστάσεις.

Ζυγός

Αν και εσείς από την δική σας πλευρά έχετε καλές προθέσεις, προσέξτε καθώς έρχεται μία ώρα που τα πράγματα δυσκολεύουν. Ίσως χρειαστεί αν απαντήσετε κρίσιμες ερωτήσεις .

Σκορπιός

Το να προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε με χίλιους και δύο τρόπους δεν έχει κανένα νόημα. Πείτε την κατάσταση όπως πραγματικά έχει. Δεν μπορεί να μην ευθύνεστε και για τίποτα.

Τοξότης

Αν και οι καταστάσεις θα είναι κάπως περίεργες. Η δική σας έντονη καλοσύνη καταφέρνει να ξεπερνά πολλά εμπόδια. Προσέξτε όμως, μην αφήσετε κανέναν να σας εκμεταλλεύεται.

Αιγόκερως

Οι συζητήσεις σήμερα σε σχέση με το παρελθόν σας θα είναι δύσκολο εγχείρημα και προειδοποιήστε πως θα έχετε δυσκολία να αντεπεξέλθετε, να έχετε λοιπόν αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος

Δεν θα ανεχθείτε να κάνει κανείς κριτική στον τρόπο ζωής σας. Αν αυτό συμβεί, θα ανεβάσετε τους τόνους και θα έχετε δίκιο, να είστε σταθεροί και ιδιαίτερα προετοιμασμένοι.

Ιχθείς

Η διάθεσή σας είναι θετική για σήμερα, αλλά δεν θα ισχύει το ίδιο για όλα τα ζώδια . Προσπαθήστε να βρείτε εσείς από την πλευρά σας τον τρόπο να εξομαλύνετε καταστάσεις.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.