Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 1-11-2017

Κριός
Η ημέρα σας δίνει την επιλογή: από την μία μπορείτε να δημιουργήσετε νέα ξεκινήματα, από την άλλη η δυσκολία σας στην επικοινωνία σας αποτρέπει, εσείς επιλέγετε.

Ταύρος

Εκεί που δημιουργούνται σήμερα εντάσεις, θα χρειαστεί να απέχετε. Τα παράλογα επιχειρήματα θα σας ενοχλήσουν πολύ και θα σας οδηγήσουν στο να χάσετε την ψυχραιμία σας.

Δίδυμοι

Ενώ από την δική σας πλευρά καταφέρνετε να έχετε μία θετική διάθεση και λογική ανάλυση των καταστάσεων, η έντονη τάση για παραλογισμό σήμερα θα σας φέρει στα όριά σας.

Καρκίνος

Επιλέξτε να κανονίσετε ορισμένα πράγματα μέσα σας. Προσέξετε πολύ, θα υπάρχουν στιγμές που θα γίνετε προσβλητικοί αναίτια, χωρίς να το αντιλαμβάνεστε, ξέρετε να ζητάτε συγγνώμη;

Λέων

Δεν θα είναι όλα ήρεμα σήμερα και καλύτερα να το έχετε αυτό υπόψιν σας προτού κάνετε το οτιδήποτε σε σχέση με την ερωτική σας προσέγγιση, πολλά πράγματα δοκιμάζονται.

Παρθένος

Χρειάζεται να δείξετε κάποια κατανόηση σήμερα. Η αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του Κριού θα φέρει κάποιες άνευ λόγου και αιτίας συγκρούσεις, αρκετά ακατανόητες.

Ζυγός

Αν μπορέσετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας από το να αντιδράσει υπερβολικά απέναντι σε ορισμένες άδικες συμπεριφορές εναντίον σας, θα διατηρήσετε την προσωπική σας ηρεμία .

Σκορπιός

Αν μπορέσετε να αφήσετε σήμερα ορισμένες ενοχές από το παρελθόν σας οι οποίες πραγματικά σας βασανίζουν ορισμένες στιγμές το τελευταίο διάστημα, θα είσαστε πιο ελεύθεροι να κάνετε την κίνησή σας.

Τοξότης

Παρόλο που η ημέρα δεν είναι και τόσο εύκολη, εσείς, χάρις την ιδιαίτερη ευγένειά σας, καταφέρνετε να εξομαλύνετε πολλές καταστάσεις και να ηρεμήσετε τα πνεύματα.

Αιγόκερως

Δείτε τα πράγματα πιο απλά και μην τα περιπλέκετε. Χρειάζεται αν είσαστε σε μία καλύτερη διάθεση αυτή τη στιγμή, γι να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε ορισμένες προκλήσεις .

Υδροχόος

Από την δική σας πλευρά δεν θα γίνει ανεχτό το να ακούτε διαταγές. Αυτό είναι κάτι το απολύτως λογικό. Μπορείτε να θέσετε τώρα τα όριά σας και αν τα κάνετε κατανοητά.

Ιχθείς

Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα και στην τελική δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος πραγματικός και ουσιαστικός λόγος για αυτό. Να είσαστε σίγουροι πως θα γυρίσει όμως αυτή η κατάσταση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.