Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-10-2017

Κριός
Η ημέρα θα έχει σήμερα ορισμένα στοιχεία τα οποία πράγματι πολύ δύσκολα θα καταφέρετε να αποκωδικοποιήσετε σε αυτή τη φάση. Συμπεριφορές ακατανόητες εκδηλώνονται.

Ταύρος

Μην προσπαθήσετε να εξηγήσετε τα πάντα, ως προς ορισμένες αντιδράσεις που βλέπετε να υπάρχουν. Δεν έχουν ρεαλιστική βάση σήμερα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Δίδυμοι

Είσαστε μέσα σε αυτούς που, αν και με δυσκολία, θα καταφέρετε να βρείτε μία συναισθηματική ισορροπία και θα έρθετε κοντά στο να επικοινωνήσετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Καρκίνος

Δυσκολεύεστε πολύ να βρείτε την ισορροπία μεταξύ συναισθήματος και λογικής και μπορεί αυτή η εσωτερική πάλη να σας κουράσει τελικά και να σας ρίξει την ψυχολογία σας.

Λέων

Οι καταστάσεις είναι αρκετά σύνθετες και δεν χρίζουν επεξηγήσεως, καθώς δεν έχουν λογική αιτία. Το καλύτερο στην παρούσα φάση είναι να παρατηρήσετε τις καταστάσεις.

Παρθένος

Είναι σημαντικό να διατηρείτε την καλή ψυχολογική σας κατάσταση. Σήμερα βέβαια θα σας δοθούν πολλές αφορμές για να την χάσετε και εσείς δεν θα είσαστε χωρίς ευθύνη σε αυτό.

Ζυγός

Κάντε ένα βήμα πίσω και κοιτάξτε εσάς και τις καταστάσεις που συμβαίνουν. Δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και δείτε αν ορισμένες συμπεριφορές πραγματικά αξίζουν να συμβαίνουν.

Σκορπιός

Δεν είναι και η πιο εύκολη στιγμή, ούτε για εσάς, αλλά πιθανότατα ούτε και για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Διάφορα άσχετα του συναισθηματικού τομέα ζητήματα παρεμβαίνουν αρνητικά.

Τοξότης                     

Είναι σημαντικό αν δείτε τα πράγματα ρεαλιστικό, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να μπορεί να συμβαίνει ακόμα. Πάρτε λοιπόν τον χρόνο σας αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί πραγματικά να χαλαρώσετε. Μην φτάσετε στο σημείο να σας θεωρεί κάποιο αγαπημένο πρόσωπο βάρος. Μην αγχωθείτε, απλά ηρεμήστε τα πνεύματα αυτή την περίοδο.

Υδροχόος

Δεν μπορείτε και τόσο εύκολα να πάρετε κάποια καθοριστική απόφαση, οπότε είναι σημαντικότερο να προσπαθήσετε να είστε ρομαντικοί και τρυφεροί απέναντι στο πρόσωπο που σας αφορά/

Ιχθείς

Είστε πολύ τρυφεροί, πράγματι, αλλά δυσκολεύεστε να είστε και κάπως ρεαλιστές. Οι απαιτήσεις σας δεν έχουν ισορροπία και είναι υπερβολικές, προσέξτε την συμπεριφορά σας.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.