Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-10-2017

Κριός
Είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα για τον ερωτικό τομέα, αν και εσείς γενικά είστε ευνοημένοι. Όμως, δεν θα δείτε ορισμένες συμπεριφορές τις οποίες προσδοκείτε αυτή τη στιγμή.

Ταύρος

Η δυσκολία της ημέρας στον αισθηματικό κόσμο θα γίνει ιδιαίτερα εμφανείς και σε εσάς θα υπάρχει έντονη αντανάκλαση αυτής της κατάστασης. Να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Δίδυμοι

Είναι μία στιγμή που θα χρειαστεί να απέχετε από καταστάσεις, αν και η ιδιαίτερη αναλυτικότητά σας θα προσπαθήσει να βρει το κρυφό νόημα πίσω από καταστάσεις παράλογες.

Καρκίνος

Είστε θετικά επηρεασμένοι σήμερα, ως προς το να έχετε μία θέληση να δείτε με κατανόηση ορισμένες υπερβολικές συμπεριφορές. Πιθανότατα όμως δεν καταφέρνετε να φέρετε ισορροπία .

Λέων

Μην έχετε την ψευδαίσθηση πως η γενική σας τάση να ερμηνεύετε ορθά τις καταστάσεις θα καταφέρει να εφαρμοστεί σήμερα και στον αισθηματικό τομέα, αν είστε προσεκτικοί.

Παρθένος

Δεν είναι και η πιο εύκολη ημέρα αισθηματικά . Μάλιστα, ίσως να είναι μία από τις πιο δύσκολες στιγμές η συγκεκριμένη, για τους περισσότερους. Αποφύγετε κάποια κίνηση.

Ζυγός

Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας. Παρόλο που επηρεάζεστε να έχετε υπερβολικές συμπεριφορές, έχετε και κάποια εύνοια στο να αναζητήσετε την ισορροπία.

Σκορπιός

Να προσέχετε πολύ το τι έχετε να πείτε σήμερα. Είναι ημέρα δύσκολη και αρκετά έντονη, αποφύγετε να κάνετε περισσότερα λοιπόν από όσα μπορεί η ημέρα να αντέξει.

Τοξότης

Αν δεν νοιώθετε έτοιμοι, τότε μην δράσετε σήμερα. Αλλά είναι πιθανόν να είστε μέσα σε μία ψευδαίσθηση, η οποία θα διαλυθεί από μόνη της, λόγω της σκληρής πραγματικότητας.

Αιγόκερως

Είστε έντονα επηρεασμένοι σήμερα. Έχετε μία αρκετά ψυχρή και αδιάφορη συμπεριφορά, η οποία δεν θα σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια του φλερτ. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

Υδροχόος

Μπορείτε να σκεφτείτε τώρα τα αρπάγματα και καλύτερο θα ήταν να αποφύγετε ιδιαίτερες δράσεις, καθώς η ημέρα δεν τις συνιστά, εξαιτίας της αρνητικότητας του κλίματος.

Ιχθείς

Μείνετε όσο πιο σταθεροί γίνεται σε ό,τι λέτε και σε ό,τι κάνετε, μην δώσετε αφορμές για να γίνουν επικριτικά σχόλια, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε παράλογη κριτική.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.