Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-10-2017

Κριός
Η ημέρα δεν φεύγει από την θετικότητά της. Να έχετε κατά νου πως το μυστικό θα είναι να παρέχεται ένα περιβάλλον ασφάλειας και υποστήριξης στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ταύρος

Αυτή τη στιγμή είστε αποφασισμένοι να κάνετε την κίνησή σας. Καταφέρετε να εναρμονιστείτε τέλεια με το γενικότερο κλίμα και να παρέχετε την ασφάλεια που ζητάει το πρόσωπο που σας αφορά.

Δίδυμοι

Είναι μία στιγμή σημαντική η οποία μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Προσέξτε πολύ τις απότομες κινήσεις, διότι δεν ευνοούνται καθόλου τώρα.

Καρκίνος

Είναι μία στιγμή κατά την οποία θέλετε να νοιώστε πιο ασφαλείς μέσα στη σχέση με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Θέλετε να μην ανησυχείτε. Εκφράστε αυτές τις ανησυχίες σας.

Λέων

Μπορείτε τώρα να προσεγγίσετε πιο λογικά και αποτελεσματικά την αισθηματική σας ζωή και να κουβεντιάσετε ανοιχτά και ειλικρινά με το αγαπημένο σας πρόσωπο, να είστε έτοιμοι.

Παρθένος

Είναι η ώρα να βάλετε μπροστά τα σχέδιά σας, σε ένα πιο δυναμικό επίπεδο. Μην ψάχνετε άλλο πια την κατάλληλη στιγμή, δημιουργήστε την, η αναβολή πιθανότατα σας πολεμάει ακόμα.

Ζυγός

Μπορείτε να δώσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο αυτό που αυτή τη στιγμή θα ζητά, σε σχέση με το γενικότερο κλίμα. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της συναισθηματικής ασφάλειας.

Σκορπιός

Είναι πολύ καλή ημέρα για εσάς, διότι οι διάφορες ανασφάλειες που το τελευταίο διάστημα βγήκαν στο προσκήνιο, θα μπορέσουν να αντιμετωπιστούν, με μία ηρεμία και χαλάρωση .

Τοξότης

Το πρόσωπο που αυτή τη στιγμή βγάζετε στο προσκήνιο είναι πάρα πολύ θετικό. Δίνετε μέγιστη υποστήριξη στο αγαπημένο σας πρόσωπο και αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικό.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Ορισμένες ανασφάλειες ίσως γίνουν τώρα πιο έντονες. Αν νοιώθετε πιεσμένοι, προτιμήστε να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις με τον άνθρωπό σας.

Υδροχόος

Είναι μία στιγμή που οι αλλαγές θα φοβίσουν τους περισσότερους. Και όμως, εσείς δεν θα τις φοβηθείτε και αντιθέτως θα τις επιδιώξετε και μπορείτε πιο εύκολα να τις κατακτήσετε.

Ιχθείς

Τώρα θα γίνεται πολύ προστατευτικοί, απέναντι στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτό θα είναι πιο σπουδαίο από όσο νομίζετε, καθώς όσοι παρέχουν αυτή την προστασία, συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις του κλίματος.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.