Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-10-2017

Κριός
Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα όρια σήμερα. Μην μένετε στα δεδομένα, κάντε κάποια πρωτότυπη κίνηση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και σας εισαγάγει στην περιπέτεια .

Ταύρος

Μπορείτε να νοιώσετε σήμερα πιο περιπετειώδεις και ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες . Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως είναι αναγκαστικό να βρεθείτε με νέα πρόσωπα, χωρίς να αποκλείεται.

Δίδυμοι

Η μεγάλη σας ευκολία στο να βγάζετε ένα θετικό και προσιτό πρόσωπο σήμερα προς τα έξω είναι αυτό το οποίο θα δώσει μία πολύ ιδιαίτερη νότα μέσα στην ημέρα, αισθηματικά .

Καρκίνος

Πείτε λιγότερα από όσα χρειάζεται. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως είναι πολύ σημαντικότερο απ’ ό,τι φαίνεται το να κρατάτε δυνατή και ισχυρή και την μυστηριακή σας πλευρά

Λέων

Κάντε κάποια κίνηση που θα σας φέρει πιο κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Άλλωστε βρίσκεστε σε μία φάση της ζωής σας που γίνεστε γενικότερα πιο αποδεκτοί από τους άλλους.

Παρθένος

Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα τώρα. Έχετε βγει από την περίοδο κατά την οποία είχατε απότομες συμπεριφορές και εξελίσσεστε σε μία οδό πιο αρμονική και συναισθηματική.

Ζυγός

Αδράξτε την ημέρα. Προσπαθήστε να ζήσετε όσο περισσότερο μπορείτε τον έρωτά σας και να ανοίξετε την καρδιά σας ακόμα και προς την πλευρά του μυστηρίου, να έχετε τόλμη.

Σκορπιός

Η μυστηριώδης σας πλευρά δεν κάνει απλά την εμφάνισή της, αλλά μπορείτε και επικοινωνείτε άψογα μαζί της. Αυτό σας στηρίζει πολύ στην κίνησή σας, καθώς σας δίνει γοητεία .

Τοξότης

Πλησιάζετε με μεγαλύτερη ευκολία αυτή τη στιγμή το πρόσωπο το οποίο σας αφορά. Θα χρειαστεί να δείξετε λοιπόν τώρα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, να είστε αυθόρμητοι.

Αιγόκερως

Σήμερα πράγματι η διάθεσή σας θα πέσε και θα είναι δύσκολο να βρείτε τις δικές σας ισορροπίες. Νοιώθετε πως οι άλλοι είναι οι απόλυτοι κριτές και αυτό σας πάει αρκετά πίσω.

Υδροχόος

Επικοινωνώντας με μεγαλύτερη ευκολία και έχοντας συσσωρευμένο θάρρος και μέσα από τις αισθηματικές σας εμπειρίες, μπορείτε πιο εύκολα να προσεγγίσετε τον στόχο σας.

Ιχθείς

Δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας σήμερα. Όντως, βρίσκεστε σε μία καλύτερη φάση προσωπικά και μπορείτε να δείτε να συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή αλλαγές.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.