Αστρολογικά Ερωτικά Tips 30-10-2017

Κριός
Με τον Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιό σας να κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο όλον αυτόν τον καιρό, το ξέρετε πια ότι έχει έρθει η ώρα να σοβαρέψουν οι σχέσεις σας – θα πρέπει να δείτε με πολύ ζεστό τρόπο μια παλιά σας σχέση, ή μια καινούρια που δεν θέλετε όμως να είναι εφήμερη.

Ταύρος

Η Αφροδίτη προσπαθεί μέσω της δύσκολης σχέσης που έχει με τον ανάδρομο Ουρανό από τον 12ο Οίκο σας να σας θυμίσει ότι το παρελθόν δεν έχει τελειώσει. Μην κάνετε απότομες κινήσεις στην ερωτική σκακιέρα, αν δεν θέλετε να είτε παράξενες εκπλήξεις.

Δίδυμοι

Σήμερα ειδικά η δύσκολη σχέση του κυβερνήτη σας, του Ερμή, από τον 6ο Οίκο σας με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από τον Λέοντα και τον 3ο Οίκο σας μπορεί να σας αναγκάσει να ασχοληθείτε όχι τόσο με τα δικά σας ερωτικά θέματα, όσο με τα βάσανα ανθρώπων που αγαπάτε. Κάντε το σωστό και δώστε χρόνο και συμβουλές .

Καρκίνος

Η εξαιρετικά καλή διάθεση της Σελήνης από τους φιλικούς σας Ιχθείς έρχεται να γεμίσει την καρδιά σας με ονειρική διάθεση. Η καλή της σχέση με τον Ήλιο, τον Δία, τον Ερμή από τον Σκορπιό αλλά και η σύνοδός της με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μιλάει για μια μεγάλη ερωτική ημέρα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

Λέων

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης από το ζώδιό σας σε κακή σχέση τετραγώνου με τον Ερμή από τον Σκορπιό έρχεται σε μια παράξενη στιγμή της εξέλιξής σας και πρέπει να προσέξετε πολύ. Η διάθεσή σας να επιβάλλετε τις θελήσεις σας σε αυτούς που αγαπάτε μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση τελικά.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής από τον 3ο Οίκο σας σε κακή σχέση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα και τον 12ο Οίκο σας έρχεται να σας δώσει ένα πιθανά σκληρό μάθημα. Κάτι από το παρελθόν σας που θέλετε να κρύψετε βγαίνει στην επιφάνεια και θα πρέπει να απολογηθείτε σε ανθρώπους που αγαπάτε.

Ζυγός

Η παράξενη επιρροή της Αφροδίτης από το ζώδιό σας που είναι ταυτόχρονα σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό, τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη σας προσανατολίζει στην πολύ σοβαρή πλευρά του έρωτα. Το κάρμα δονείται και πρέπει να κάνετε ερωτικά όχι αυτό που θέλετε, αλλά αυτό που ξέρετε ότι είναι σωστό.

Σκορπιός

Με την πολυαστρία στο ζώδιό σας η γοητεία σας είναι μεγάλη αλλά το ίδιο πολλές και σπουδαίες είναι και οι προκλήσεις . Μην έχετε νοοτροπία ανίκητου στον έρωτα, μπορεί να απολαμβάνετε την δύναμή σας αλλά αν δεν την χρησιμοποιήσετε για καλό θα το πληρώσετε αργότερα.

Τοξότης

Η αγάπη φαίνεται ότι θα σας χτυπήσει δυνατά την πόρτα. Η τέλεια σχέση του Δία με τον Ήλιο και την Σελήνη – τα δύο Μεγάλα Φώτα – αναπτερώνει το ηθικό σας ενώ λύνει συναισθηματικά προβλήματα που αφορούν το παρελθόν σας. Χαρείτε την ημέρα, είναι από τις καλύτερες αυτής της εποχής.

Αιγόκερως

Η θετική δράση του Κρόνου μειώνει τις πολύ δύσκολες συγχορδίες τις οποίες δημιουργεί η σχέση Αφροδίτης – Πλούτωνα, που κυριολεκτικά σας έχει μαυρίσει την ψυχή . Ευτυχώς είστε πολύ δυνατά άτομα και ξέρετε πώς να βγάλετε θετικό αποτέλεσμα από μια δύσκολη συναισθηματικά κατάσταση.

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ουρανός από τον 3ο Οίκο σας σε αντίθεση με την Αφροδίτη από τον 8ο Οίκο σας θα σας δώσει την αίσθηση ότι κάτι πάει λάθος στον ερωτικό τομέα ή  ότι δεν έχετε κάνει αρκετά για να χαρείτε έναν έρωτα που μπορεί να είναι και ο μεγαλύτερος στην ζωή σας, αλλά οι καταστάσεις της καθημερινότητας σας στερούν την δυνατότητα να τον ζήσετε όπως τους αξίζει.

Ιχθείς

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας κεντάει κυριολεκτικά και σας χαρίζει αμέτρητες ευκαιρίες για να βρείτε τον έρωτα, να ζήσετε μια επανασύνδεση ή να χαρείτε με την καρδιά σας το φλερτ. Είναι δική σας η ημέρα, μην την χάσετε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.