Αστρολογικά Ερωτικά Tips 29-10-2017

Κριός
Αν και το προηγούμενο διάστημα, τις τελευταίες ημέρες συγκεκριμένα, περάσατε κάποια εσωτερική αναταραχή, τώρα θα μπορέσετε να έχετε μία πιο θετική διάθεση, αλλά και να αναζητήσετε κάποια εσωτερική αισθηματική αλήθεια σας.

Ταύρος

Μπορείτε τώρα να είστε πολύ πιο ήρεμοι και να αφήσετε πίσω πολλά από τα άγχη σας. Πάρτε την ημέρα χαλαρά, μην δώσετε καμία αφορμή για ένταση, διατηρήστε το θετικό κλίμα.

Δίδυμοι

Η ημέρα για εσάς κρύβει ορισμένες παγίδες, τις οποίες φαίνεται πως εσείς βάζετε στον εαυτό σας. θα είναι πάρα πολύ σημαντικό το να αντιληφτείτε την αξία της ηρεμίας στον αισθηματικό τομέα.

Καρκίνος

Μπορείτε να αποφασίσετε να κάνετε κάποια μικρή απόδραση με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτό θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή για να αναπτύξετε πιο βαθιές σχέσεις.

Λέων

Θα μπορέσετε τώρα να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο και αυτό είναι μια πάρα πολύ καλή αρχή για να καταφέρετε να το γεμίσετε. Να είσαστε συντονισμένοι με το θετικό κλίμα.

Παρθένος

Αυτή η στιγμή έχει ορισμούς απαιτήσεις από εσάς και αφορούν περισσότερο στην συμπεριφορά σας. Θα χρειαστεί αν κάνετε υποχωρήσεις, αν και τώρα αυτό σας είναι δύσκολο.

Ζυγός

Τώρα μπορεί να νοιώσετε αυτό που λέει το θεατρικό έργο «Βρικόλακες». Μην τρομάζετε από τον τίτλο, αυτό που λέει είναι «η χαρά της ζωής». Νοιώστε την , επιδιώξτε την.

Σκορπιός

Θα έχετε τώρα την πολύ σημαντική ευκαιρία για να κάνετε μία πολύ ιδιαίτερη ενδοσκόπηση, η οποία σας οδηγεί στο να μάθετε πράγματα για τον εαυτό σας, κάτι που έλλειπε ίσως από αυτό το διάστημα.

Τοξότης

Τώρα θα χρειαστεί αν δώσετε κάποιον τόπο στην οργή. Η υποχωρητικότητα θα είναι πράγματι πάρα πολύ σημαντική. Μην κολλάτε σε μικρά πράγματα, άσχετα με την ουσιαστική αισθηματική σας ζωή .

Αιγόκερως

Μπορείτε να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας σήμερα, μέσω της εσωτερικής σας διεργασίας, για την οποία ευνοείστε. Θα σας διδάξει πολλά το μακρύτερο ερωτικό παρελθόν σας.

Υδροχόος

Είναι μία ημέρα κατά την οποία καταφέρνετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων και αυτό θα αποδειχθεί συντομότατα πάρα πολύ σημαντικό. Αξιοποιήστε την δύναμής σας.

Ιχθείς

Κάνετε κινήσεις σημαντικές, οι οποίες μπορεί πολύ σύντομα να αποδειχθούν κάτι παραπάνω από αυτό που τώρα θεωρείτε. Η ημέρα ίσως κρύβει κάποιες προκλήσεις και μάλλον απαιτεί από εσάς ρίσκα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.