Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-10-2017

Κριός
Προσοχή και ωριμότητα σήμερα. Είναι μία δύσκολη στιγμή για ορισμένες πιο απαιτητικές κινήσεις σήμερα και ακόμα και αν βρήκατε το βήμα σας, θα χρειαστεί υπομονή .

Ταύρος

Χρειάζεται να είσαστε σήμερα πιο επιφυλακτικοί απέναντι στους άλλους. Πρέπει να προσέξετε το ποιους επιλέγετε να εμπιστευτείτε και εδώ που τα λέμε σήμερα γενικά αποφύγετε το να εμπιστευτείτε κάποιον.

Δίδυμοι

Ο λογικός τρόπος με τον οποίον βλέπετε τώρα τα πράγματα μπορεί να συνδυαστεί με την διαίσθησή σας. Αυτό θα καταφέρει να σας βοηθήσει στο να αναγνωρίσετε διάφορες καταστάσεις.

Καρκίνος

Μπορείτε να δείτε τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία. Αυτό όμως σήμερα θα γίνει δύσκολο, με την έννοια του ότι δεν θα μπορείτε να μένετε σταθεροί στις απόψεις σας.

Λέων

Πρέπει να δείξετε σήμερα μεγάλη προσοχή στις εσωτερικέ σας συγκρούσεις . Η αντίθεση μεταξύ λογικής και συναισθήματος έρχεται να σας επηρεάσει αρκετά σήμερα.

Παρθένος

Μπορείτε να δείτε τα πράγματα από μία πολύ λογική πλευρά. Ταυτόχρονα όμως, μία ιδιαίτερη διαίσθηση  σας καθοδηγεί καις ας βοηθά ώστε να αποκωδικοποιήσετε καταστάσεις.

Ζυγός

Η ημέρα πρόκειται να σας δυσκολέψει σε πρακτικά ζητήματα του ερωτικού σας τομέα. Είναι πράγματι μία κακή στιγμή για να δημιουργηθούν νέες σχέσεις, κάντε υπομονή.

Σκορπιός

Μπορείτε να έχετε πιο θετική διάθεση αυτή τη στιγμή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αξιοποιείτε την λογική σας. Όμως, προτιμήστε να κινηθείτε μόνοι σας, χωρίς να ακούτε συμβουλές τρίτων.

Τοξότης

Ίσως να αντιλαμβάνεστε καλύτερα ορισμένες καταστάσεις. Βεβαιωθείτε όμως πως δεν στηρίζετε τα σχέδιά σας στις επιλογές τρίτων. Θα χρειαστεί να έχετε έναν πιο ατομικό δρόμο.

Αιγόκερως

Αν και η διάθεσή σας δεν είναι τώρα και τόσο αρνητική, θα ήταν σημαντικό να μην προχωρήσετε σε κάποια κίνηση, καθώς γενικότερα σήμερα δεν είναι το περιβάλλον κατάλληλο.

Υδροχόος

Οι αντοχές και η υπομονή σας πιθανότατα θα δοκιμαστούν σήμερα. Οπλιστείτε με αρκετή δύναμη και μεγάλη θέληση αυτή τη στιγμή, πολλά θα κριθούν από την ηρεμία σας.

Ιχθείς

Είστε μέσα σε αυτούς που σήμερα, μέσα σε ταραγμένες πράγματι καταστάσεις, θα καταφέρετε να διατηρήσετε καλύτερα την ηρεμία σας. Μην εμπιστεύεστε τον οποιονδήποτε.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.