Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-10-2017

Κριός


Είναι πιθανό σήμερα κάποιες φοβίες να βγουν πραγματικές όσον αφορά το μέλλον σας με το σύντροφό σας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο κορμός της σχέσης σας θα υποφέρει από αυτές.

Ταύρος

Φαίνεται πως υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού με το σύντροφό σας αυτήν την περίοδο. Οι σκέψεις σας είναι εντελώς διαφορετικές και ο καθένας από εσάς ασχολείται με κάποιο διαφορετικό πρόβλημα από τον άλλο.

Δίδυμοι

Μπορεί να έχετε κάποιες αμφιβολίες σε σχέση με το σύντροφό σας αυτήν την περίοδο, ωστόσο θα ήταν καλύτερο να περιμένετε πριν τις εκφράσετε, ώστε να μην στιγματίσετε τη σχέση σας.

Καρκίνος

Η καθημερινότητα είναι ένα στοιχείο το οποίο κουράζει όλα τα ζευγάρια. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται εντάσεις και προβληματισμοί για μικρά προβλήματα που συμβαίνουν όταν είστε αγχωμένοι.

Λέων

Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμά σας λόγω κάποιου παραπόνου που έκανε το ταίρι σας και αυτό θα χαλάσει τη διάθεσή σας. Μην αλλάζετε συνέχεια το πρόγραμμά σας για χάρη της σχέσης σας.

Παρθένος

Είναι πιθανό να υπάρξει κάποια αντιπαράθεση με το ταίρι σας, η οποία θα σας ανησυχήσει προσωρινά, ωστόσο εάν στοχεύσετε προς μια κοινή επικοινωνιακή δομή με το σύντροφό σας, οι εντάσεις θα σταματήσουν.

Ζυγός

Μια υγιής σχέση είναι κάτι το οποίο χτίζεται αργά και σταθερά και κάτι το οποίο κάποιες φορές μπορεί να φαίνεται αδύνατο. Μην απογοητεύεστε αν δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας αυτήν την περίοδο.

Σκορπιός

Μπορεί να έχετε έντονες διαφωνίες με το αγαπημένο σας πρόσωπο σε σχέση με θέματα γούστου, ωστόσο γνωρίζετε καλά πως αυτό είναι σημάδι των ξεχωριστών προσωπικοτήτων που έχετε και οι δύο.

Τοξότης

Μπορεί αυτήν την περίοδο να περνάτε μια δύσκολη συγκυρία, η οποία δεν έχει να κάνει με τη σχέση σας, κάτι το οποίο σας θλίβει. Απευθυνθείτε στο ταίρι σας για να νιώσετε καλύτερα.

Αιγόκερως

Η αμέλεια από την πλευρά του συντρόφου σας μπορεί να μην είναι έλλειψη εμπιστοσύνης, αλλά "κραυγή βοηθείας", ώστε να δώσετε προσοχή στην καθημερινότητα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Υδροχόος

Η ευτυχία μπορεί κάποιες φορές να φαίνεται πως αποκτάται μονομιάς, ωστόσο μην ξεγελιέστε, στην πραγματικότητα χτίζεται με δύσκολες προσπάθειες και κοινούς στόχους με το ταίρι σας.

Ιχθύς

Μπορεί αυτήν την περίοδο να μην είστε σίγουροι όσον αφορά τους μελλοντικούς σας στόχους και κάποια αστάθεια της καθημερινής σας ζωής σας κουράζει, ωστόσο η σχέση σας είναι το στοιχείο που σας κρατάει λογικούς.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.