Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Κριός
Η επιρροή των όψεων που πρόκειται να σας προκαλέσουν κάποιον επιπλέον εκνευρισμό δεν έχει περάσει ακόμα. Καλείστε λοιπόν να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ταύρος

Θα χρειαστεί να μετριάσετε κάπως τις καταστάσεις, έχετε τώρα μία τάση να υπερβάλετε, να πηγαίνετε τις καταστάσεις στα άκρα, προσπαθήστε να δείξετε αυτοσυγκράτηση.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σας είναι θετική. Καταφέρνετε να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας αφορά και βγάζετε συναισθήματα ευγενή και τρυφερά, κάντε την κίνησή σας απόψε.

Καρκίνος

Ακροβατείτε αυτή τη στιγμή μεταξύ του εκνευρισμού και της μετάδοσης της ασφάλειας και της προστατευτικότητας. Βρείτε την ισορροπία στο σκοινί στο οποίο βαδίζετε.

Λέων

Η διάθεσή σας είναι πιο θετική, αλλά προσέξτε κάπως, καθώς είναι πιθανόν να οδηγηθείτε σε ορισμένες πιο εγωιστικές δράσεις. Θα χρειαστεί να συγκρατηθείτε ως προς αυτό.

Παρθένος

Είστε πολύ θετικοί. Μπορείτε να παρέχετε προς το αγαπημένο σας πρόσωπο το συναίσθημα της ασφάλειας και της αρμονίας. Οι συμβουλές που δίνετε σας βοηθούν στην ουσιαστική επικοινωνία .

Ζυγός

Έχετε τώρα μία τάση να ξεφεύγετε από την αρμονικότητα που πλησιάζατε και έτσι ρίχνεστε σε ζητήματα που είναι μακριά από τους ουσιαστικούς αισθηματικούς σας στόχους.

Σκορπιός

Ορισμένες ανασφάλειες θα εκδηλωθούν αρκετά έντονα σε εσάς τώρα και θα είναι δύσκολο να βρείτε την ισορροπία σας. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.

Τοξότης

Είσαστε πολύ θετικοί σήμερα. Αυτό το οποίο πρέπει να προσέξετε είναι το να μην επιτρέψετε στον εγωισμό σας να κάνει κάποια έντονη και παρορμητική του εμφάνιση .

Αιγόκερως

Μπορείτε να είσαστε σε μία πιο ενισχυμένη θέση αυτή τη στιγμή. Έχετε την ευκαιρία να γίνετε οι πρωταγωνιστές του σεναρίου σας, στην πραγματική ζωή, να έχετε αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος

Το μυαλό σας τρέχει. Αυτό είναι βέβαια θετικό, αλλά θα χρειαστεί να καταφέρετε να αποφύγετε το αν προκληθούν από αυτό ορισμένα άγχη. Βρείτε κάποια αρμονία σήμερα.

Ιχθείς

Είστε ευδιάθετοι και πολύ ρομαντικοί σήμερα. Έχετε την τάση να βάζετε τις ανάγκες του αγαπημένου σας προσώπου μπροστά από τις δικές σας και αυτό είναι αφορμή για σημαντικές εξελίξεις.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.