Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-10-2017

 όταν αυτές σας δίνονται, να είσαστε τώρα χαλαροί και άνετοι.

Δίδυμοι

Υπάρχει γενικά μία δυσκολία στην επικοινωνία σήμερα και εσείς είσαστε μέσα στα πρόσωπα που επηρεάζεστε προς αυτό. Κατά την διάρκεια της ημέρας βρείτε ισορροπίες.

Καρκίνος

Έχετε ανάγκη από ένα διάλλειμα σε σχέση με διάφορες υποχρεώσεις σας. Τώρα φαίνεται πως το μυαλό σας θολώνει και η διάθεσή σας είναι αρκετά μπερδεμένη, πρέπει να χαλαρώσετε.

Λέων

Δεν είσαστε σίγουροι για πολλά πράγματα. Να σας πούμε όμως για ποιο πράγμα μπορείτε όντως να είσαστε σίγουροι; Για το ότι ασκείτε μεγάλη γοητεία αυτή τη στιγμή.

Παρθένος

Είσαστε σε έναν κόσμο παραδεισένιο και όμορφο; Το ξέρετε πως κάτι τέτοιο δεν είναι ρεαλιστικό και αυτό σας ανησυχεί. Μην αγχώνεστε όμως, δεν είναι κακό να ζούμε καμιά φορά μέσα στο όνειρο.

Ζυγός

Θα χρειαστεί να αποφασίσετε να κάνετε κάποιους υπολογισμούς. Δεν είσαστε έτοιμοι για να πάρετε αποφάσεις σε αυτή τη φάση, αλλά οι υπολογισμοί αυτοί αφορούν εσάς, εσωτερικά.

Σκορπιός

Η ημέρα θα έχει σήμερα αρετή ευαισθησία και όνειρο. Δεν λείπει όμως και η δυσκολία στην επικοινωνία και έτσι θα πρέπει να προσέξετε πολύ αν επιλέξετε να κάνετε κάποια κίνηση.

Τοξότης

Είσαστε ακόμα μέσα σε μία θετική διάθεση, αν και ο κόσμος γύρω σας είναι σε αυτή την αστρολογική στιγμή αρκετά προβληματισμένος και έτσι εσείς καλείστε να ανακαλύψετε ισορροπίες.

Αιγόκερως

Ακούστε τραγούδια χαλαρά. Όχι ξέφρενα, ούτε ακριβώς «χαρούμενα», αλλά τραγούδια που θα σας κάνουν να σκάσετε ένα χαμόγελο, διότι θα το έχετε μεγάλη ανάγκη σήμερα.

Υδροχόος

Ήρθαμε σε μία στιγμή που το κλίμα είναι ακατάλληλο για επικοινωνία. Παρόλα αυτά εσείς ασκείτε την γοητεία σας και λαμβάνετε μεγάλης αποδοχής έως και θαυμασμού αυτή την ώρα.

Ιχθείς

Προσέξτε σήμερα. Αν και η διάθεσής ας είναι θετική, σύντομα καταλαβαίνετε πως η επικοινωνία δεν θα είναι και το πιο δυνατό σας σημείο, μην σας αγχώσει όμως αυτό, χρειάζεστε απλά χρόνο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.