Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-10-2017

Κριός
Η στιγμή απαιτεί δραστικές κινήσεις και αποφασιστικότητα. Να είστε σταθερά ο εαυτός σας. κάντε αυτό το οποίο πηγάζει από την καρδιά σας, αφήστε τις επιρροές τρίτων.

Ταύρος

Είναι μία στιγμή που η όρεξή σας για διασκέδαση σας παρακινεί να πάρετε ορισμένες αποφάσεις πολύ σημαντικές για την ερωτική σας ζωή και ίσως να μην το καταλαβαίνετε αυτό απόλυτα.

Δίδυμοι

Η ημέρα σας θέλει δυναμικούς. Να έχετε θάρρος και να μην φοβάστε. Ακολουθήστε την παρέα σας ή αν είστε αρκετά τολμηροί, κάντε και μόνοι σας την κίνηση που απαιτείται.

Καρκίνος

Μπορείτε να δείτε μία πιο θετική πλευρά των πραγμάτων, η ευαισθησία σας δημιουργεί γύρω από εσάς μία πολύ ιδιαίτερη αύρα που γίνεται πολύ γοητευτική όσο ανοίγεστε.

Λέων

Εισέρχεστε για εσάς σε μία περίοδο πολύ ουσιαστικής δύναμης και μεγάλης ευκολίας στο να αξιοποιήσετε τον αυθορμητισμό σας. θα έχετε βέβαια τώρα και μία ρεαλιστική προσέγγιση .

Παρθένος

Έχετε τώρα μία ευκαιρία να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκφραστεί περισσότερο ως προς την συναισθηματική του πλευρά. Θα καταφέρετε να εκφράσετε συναισθήματα που δεν είχατε τολμήσει.

Ζυγός

Η διασκεδαστική σας πλευρά κάνει μία πολύ δυναμική εμφάνιση . Μέσα σε έναν συγκεκριμένο χώρο απόψε το βράδυ μπορείτε να γίνεται το βασικό πρόσωπο που όλοι περιστρέφονται γύρω από αυτό.

Σκορπιός

Εισερχόμενοι τώρα μέσα σε μία περίοδο μεγαλύτερης ελευθερίας ως προς την ένταση των συναισθημάτων σας, επαυξάνετε την ιδιαίτερη εσωτερική σας δύναμη, ετοιμαστείτε για εξελίξεις.

Τοξότης

Να είστε οε αυτός σας και τίποτα λιγότερο. Είναι ώρα να αποδείξετε από τι υλικό πραγματικά κρατάτε. Μην φοβάστε τώρα τα συναισθήματα, δεν δαγκώνουν, δαγκώστε τα εσείς.

Αιγόκερως

Μπορείτε να είστε σήμερα πολύ πιο χαλαροί και ευδιάθετοι. Γιατί λοιπόν να κλείνεστε ακόμα και το βράδυ; Ακολουθήστε την παρέα σας σε κάποια έξοδο, κάντε κάτι διαφορετικό.

Υδροχόος

Μπορεί να καταφέρετε τώρα να έχετε κάποια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία, αφεθείτε ελεύθεροι σε αυτά που σας στέλνει η ημέρα και μην προσπαθείτε να κανονίσετε το εκατό τοις εκατό του προγράμματός σας.

Ιχθείς

Η ημέρα θα σας κάνει πιο ρομαντικούς και αρχικά πολύ αισιόδοξους. Προσέξτε όμως, ίσως να μην είναι όλα όσο τέλεια θα θέλατε, μην φύγετε εντελώς από τον ρεαλισμό σας.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.