Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-10-2017

Κριός
Να είστε πολύ πιο σίγουροι γα τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή καθώς είσαστε από τους πιο ευνοημένους ως προς το να κάνετε την κίνησή σας. να είστε λοιπόν έτοιμοι για την ευκαιρία σας.

Ταύρος

Μπορείτε να δείτε τα πράγματα κάπως διαφορετικά, έχοντας τώρα μία πιο συνολική εικόνα της κατάστασης. Μπορεί βέβαια αυτό να αποδειχθεί πως δεν είναι ακόμα αρκετό.

Δίδυμοι

Να έχετε πίστη και βεβαιότητα στον εαυτό σας, καθώς πράγματι η ημέρα είναι θετική και θα είναι όντως μεγάλο λάθος να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Δείξτε ποιοι πραγματικά είστε.

Καρκίνος

Μπορείτε τώρα να δράσετε κάπως πιο άμεσα. Ταυτόχρονα έχετε μία τάση να στρέφεστε προς την περιπέτεια, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και απολαύστε την λοιπόν.

Λέων

Είναι η ώρα των δράσεων, όχι μόνο για εσάς, αλά για τους περισσότερους. Σήμερα νικάει αυτός ο οποίος έχει το θάρρος και την απαραίτητη αποφασιστικότητα, να έχετε λοιπόν κουράγιο.

Παρθένος

Είστε σε μία θέση ισχύος απ’ ό,τι φαίνεται. Θα χρειαστεί όμως να σκεφτείτε καλά το πώς μπορείτε αυτό αν το εκμεταλλευτείτε, μην χάσετε χρόνο. Αξιοποιήστε την κοινωνικότητά σας.

Ζυγός

Μπορείτε τώρα να είστε πολύ πιο ισορροπημένη. Είναι τρομερή εύνοια για εσάς η συμμετοχή τόσων πολλών αστρολογικών φαινομένων, καθώς όλα αυτά οδηγούν στο να βρείτε τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Είναι μία θετική στιγμή. Σε ό,τι αφορά σε εσάς, θα πρέπει να έχετε κατά νου πως τώρα μπορείτε να ελευθερώσετε την δύναμή σας ισχυρά, χωρίς όμως να ξεχνάτε την ανάγκη για διπλωματικότητα.

Τοξότης

Είστε από τα πιο ευνοημένα πρόσωπο και έχετε μεγάλη επιθυμία να ζήσετε στιγμές πιο περιπετειώδεις στον έρωτα. Πώς θα το κάνετε αυτό; Αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες.

Αιγόκερως

Είναι ώρα που μπορείτε να δείτε τα πράγματα πολύ πιο αντικειμενικά. Αυτό είναι θετικό, καθώς ανιχνεύετε την θετική πλευρά των πραγμάτων και μπορείτε να πειστείτε για αυτήν.

Υδροχόος

Είστε σε μία φάση κατά την οποία οι πρωτοβουλίες μπορεί να είναι θετικές, όμως αυτό που χρειάζεστε πρώτα και κύρια είναι η κατάρτιση μίας στρατηγικής αποτελεσματικής.

Ιχθείς

Η εμπιστοσύνη στην δύναμή σας είναι αυτό το οποίο χρειάζεστε για να καταφέρετε να πετύχετε σήμερα τους ερωτικούς σας στόχους. Είναι πιθανόν να υπάρξουν ευκαιρίες.

Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.