Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-10-2017

Κριός
Είναι η ώρα να κάνετε την διαφορά. Το μυαλό σας πιθανότατα ταξιδεύει κόσμους που μόνο εσείς γνωρίζετε, μην φοβάστε να αφήσετε τα όνειρά σας ελεύθερα, αυτή είναι η δουλειά τους άλλωστε.

Ταύρος

Είναι μία πολύ καλή στιγμή για να αποφασίσετε να μείνετε περισσότερη ώρα μόνοι σας μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να φανταστείτε μαζί το μέλλον σας, χωρίς κανένα άγχος .

Δίδυμοι

Είναι μία καλή στιγμή για να αφήσετε ορισμένα άγχη να φύγουν και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να δει την θετική πλευρά ορισμένων καταστάσεων, να είστε πιο αυθόρμητοι.

Καρκίνος

Μπορείτε να είστε πιο ελεύθεροι σήμερα. Σας κάνει καλό το ότι έχετε τώρα την ευκαιρία να απελευθερωθείτε από ορισμένα κοινωνικά στερεότυπα, βγείτε έξω από το κουτί.

Λέων

Είναι πολύ σημαντικό το να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αυτό είναι σίγουρο πως θα το δουλέψετε σήμερα και απόψε το βράδυ θα είστε έτοιμοι για την κίνησή σας.

Παρθένος

Να ετοιμαστείτε για ορισμένες ρομαντικές καταστάσεις. Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να ζήσει την ομορφιά που μπορεί να προσφέρει το παρόν, η στιγμή, τότε δεν θα βγείτε χαμένοι.

Ζυγός

Να είστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας. οπλιστείτε με περισσότερη βεβαιότητα για τον ίδιο σας τον εαυτό, μην επιτρέπετε στις κινήσεις σας να διαπνέονται από φόβο και ανασφάλεια .

Σκορπιός

Είσαστε σε μία φάση κατά την οποία η θέλησή σας είναι πραγματικά πολύ ισχυρή και είναι εκείνη που μπορεί αν καθοδηγήσει καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τα βήματά σας.

Τοξότης

Μην κάντε έτσι! Τα όμορφα και τα άσχημα έρχονται και παρέρχονται και τελικά αυτό που μένει είσαστε εσείς. Αυτό πρέπει αν το αντιληφθείτε και να δώσετε αξία στον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Θα πρέπει να μην φοβηθείτε αν νοιώσετε όμορφα. Αυτό μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά έτσι είναι. Θα νοιώσετε άβολα μόλις δείτε ότι μπορείτε να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Υδροχόος

Βγείτε έξω και διασκεδάστε περισσότερο, όχι για κανέναν άλλο ιδιαίτερο λόγο, αλλά διότι με τα τόσα πολλά που περάσατε το τελευταίο διάστημα σας αξίζει και με το παραπάνω.

Ιχθείς

Ε, τώρα είσαστε στο στοιχείο σας! είσαστε εκεί ακριβώς που νοιώθετε πιο άνετα και βολικά να δράσετε. Είσαστε εκεί που η φαντασία συναντά το όνειρο και όλα μαζί τον ρομαντισμό.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.