Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Κριός
Είναι μία στιγμή που θα ήταν προτιμότερο να μην ασχοληθείτε τόσο πολύ με το ερωτικό σας μέλλον, αντίθετα μπορείτε να ζήσετε με μεγάλη ένταση το παρόν σας πιο ευχάριστα.

Ταύρος

Έχετε ερωτισμό σήμερα. Το κλίμα ζητάει πιο απλά πράγματα γενικά, το φλερτ βέβαια είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά πρέπει να αποφύγετε κινήσεις ουσιαστικές που αφορούν στο μέλλον .

Δίδυμοι

Έχετε μία πολύ άνετη διάθεση αυτή τη στιγμή σε σχέση με τις ερωτικές σας διεκδικήσεις, φλερτάρετε, αλλά με διακριτικότητα και μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Καρκίνος

Είναι μία στιγμή κατά την οποία επιτρέπετε στον εαυτό σας να βγάλει προς τα έξω ορισμένα στοιχεία πιο δυναμικά και ενεργητικά. Δεν φοβάστε να δείξετε ένα πρόσωπο μυστηριώδες.

Λέων

Επιτρέψτε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στον εαυτό σας σήμερα. Απαιτείται κοινωνικότητα απόψε το βράδυ και αυτοπεποίθηση, μην παρουσιάσετε λοιπόν αντίθετο πρόσωπο.

Παρθένος

Είναι μία στιγμή κατά την οποία καταφέρνετε να δείξετε ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο, μέσα από μία απλότητα, η οποία αυτό που δηλώνει είναι η βεβαιότητα για τον εαυτό σας.

Ζυγός

Πρέπει να είστε πιο άνετοι σήμερα. Στην γενικότερη προσπάθειά σας που κάνετε τώρα ως προς το να έρθετε σε επαφή με την εσωτερική σας αρμονία, η ημέρα σας υποστηρίζει.

Σκορπιός

Είναι μία σημιτική στιγμή για τους γενικότερους ερωτικούς σας στόχους. Σε αντίθεση με το γενικότερο κλίμα, εσείς είσαστε πιο μυστηριώδεις, όμως βρείτε την ισορροπία σας.

Τοξότης

Είναι μία στιγμή που έχετε έντονη διάθεση για την περιπέτεια . Θέλετε τώρα να δοκιμάσετε τα όριά σας, μην έχετε αναστολές, είσαστε έτοιμοι για πολλά διεκδικήστε τα.

Αιγόκερως

Μπορείτε να δείτε την πιο χαλαρή και ήρεμη πλευρά. Αν νοιώσετε να ωθήστε σε μία πιο δυναμική προσέγγιση των πραγμάτων, μην συγκρατήσετε τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή.

Υδροχόος

Δράστε έτσι όπως εσείς και μόνο νοιώθετε πιο βολικά σήμερα, θα χρειαστεί να δείτε καλύτερα πως δεν πρέπει να δείξετε αδυναμία μπροστά στις απαιτήσεις τρίτων και άσχετων.

Ιχθείς

Είσαστε θετικοί σήμερα. Θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να ζήσετε πιο χαλαρά ορισμένες όμορφες στιγμές το βράδυ.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.