Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-10-2017

Κριός
Δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στην ημέρα και στις καταστάσεις. Μην σκέφτεστε επίμονα το πώς και το γιατί, προσπαθήστε να ζήσετε την ημέρα όσο περισσότερο γίνεται.

Ταύρος

Είναι πολύ καλή στιγμή να ανοίξετε την καρδιά σας, αλλά αποφύγετε κάτι τέτοιο, αν δεν νοιώθετε πραγματικά πως είστε βολικά με αυτό, κάθε αμηχανία μπορεί να είναι προειδοποίηση.

Δίδυμοι

Κάντε την κίνησή σας, χωρίς να ρωτήσετε κάποιον. Αποφύγετε τώρα να λάβετε συμβουλές, καθώς αν θέλετε να βρείτε το ποιος θα είναι ο καλύτερος σύμβουλος, η απάντηση είναι ο εαυτός σας.

Καρκίνος

Μπορείτε να χαλαρώσετε τώρα και να δείτε τα πράγματα πολύ πιο απλά, δηλαδή έτσι όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα, μην έχετε άγχος για το αύριο, ζήστε το σήμερα.

Λέων

Είναι στιγμή να προσέξετε περισσότερο τον γενικότερο κύκλο σας, μην δείξετε εμπιστοσύνη σε τρίτους, να έχετε κατά νου πόσο σημαντική μπορεί να αποδειχθεί η εχεμύθεια.

Παρθένος

Είναι πράγματι μία περίοδος κατά την οποία δράτε με μεγάλο ρεαλισμό και προσοχή. Θα χρειαστεί τώρα να αναζητήσετε και την βαθύτερη ουσία μέσα στον έρωτα.

Ζυγός

Είστε μέσα στα άτομα που είναι πιο ευνοημένα σήμερα, είναι μια πολύ καλή στιγμή για την κίνησή σας, δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις ιδιαίτερες δυνάμεις σας.

Σκορπιός

Να είσαστε ο εαυτός σας σήμερα, άλλωστε αυτό είναι κάτι το οποίο γενικά πρέπει να το έχετε ως πυξίδα στη ζωή σας. τώρα όμως, είσαστε και πολύ ευνοημένοι ως προς αυτό.

Τοξότης

Είστε πιο κινητικοί και ευνοημένοι ως προς το να κάνετε δράσεις απαιτητικές, ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν την έκπληξη στο άτομο το οποίο επιθυμείτε να εντυπωσιάσετε.

Αιγόκερως

Είναι μία πολύ καλή στιγμή για να επιλέξετε να κάνετε ένα διάλλειμα από ορισμένες υποχρεώσεις σας, ώστε να καταφέρετε να ασχοληθείτε με την επιδιόρθωση ορισμένων αισθηματικών ζητημάτων.

Υδροχόος

Είναι μία ώρα που είναι πολύ πιθανόν ορισμένα πρόσωπα να μηχανεύονται το κακό σας, προσέξτε λοιπόν διπλά τον γενικότερο κύκλο σας, ώστε να αποφύγετε αρνητικές επιπτώσεις.

Ιχθείς

Είναι στιγμή να αφήσετε τον εαυτό σας πιο χαλαρό. Αν δεν σκεφτείτε τώρα το μέλλον και αν κάνετε ορισμένες θετικές και ευγενείς κινήσεις, η ημέρα θα αποδειχθεί θετική.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.