Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-10-2017

Κριός
Είναι μία εξαιρετική στιγμή αυτή η ώρα, για να κάνετε ορισμένες απαιτητικές κινήσεις, μην σταθείτε πουθενά, πάρτε τις αποφάσεις σας και προχωρήστε άμεσα στη δράση .

Ταύρος

Να μην πηγαίνετε την κουβέντα γύρω-γύρω σήμερα, να είστε σαφείς και να λέτε ό,τι έχετε να πείτε ευθέως και να είστε σίγουροι πως τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν.

Δίδυμοι

Η δυνατότητά σας στην επικοινωνία είναι αυτή τη στιγμή πάρα πολύ αυξημένοι. Καταφέρνετε να έχετε μεγάλη πειθώ και να γίνεστε κατανοητοί. Εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας.

Καρκίνος

Είναι μία στιγμή κατά την οποία δεν πρέπει για κανέναν λόγο να κλειστείτε μέσα. Είναι μία πολύ ερωτική ώρα, σε ένα γενικότερο πλαίσιο, και εσείς είσαστε ιδιαίτερα ευνοημένοι.

Λέων

Μην διστάσετε να κινηθείτε σήμερα, καθώς ο γενικός ερωτισμός της ημέρας δεν σας αφήνει χωρίς να επηρεαστείτε. Να έχετε αυθορμητισμό και βεβαιότητα στις κινήσεις σας.

Παρθένος

Είναι μία στιγμή κατά την οποία η οξεία λογική σας έρχεται να συναντήσει τις ιδιαίτερες επικοινωνιακές σας ικανότητες, με ένα μίγμα θετικής και αισιόδοξης διάθεσης.

Ζυγός

Να είσαστε σίγουροι πως η ημέρα σας αφορά. Είναι μία στιγμή κατά την οποία δεν πρέπει να λείπετε από το ερωτικό παιχνίδι, εφόσον εμφανίζεστε εσείς ως πολύ βασικοί παίκτες.

Σκορπιός

Αν καταφέρετε να συντονιστείτε με το κλίμα μίας γενικότερης αισιοδοξίας που υπάρχει σήμερα, θα μπορέσετε να είστε πιο χαλαροί σήμερα, κάτι το οποίο απαιτεί προϋπόθεση.

Τοξότης

Έχετε ιδιαίτερη ευχέρεια στην επικοινωνία σήμερα. Μπορείτε να διατυπώσετε πολύ καλύτερα αυτά τα οποία έχετε να πείτε και κάνετε μία ιδιαιτέρως θετική και ερωτική εντύπωση.

Αιγόκερως

Να είστε πιο ανοιχτοί σε προκλήσεις, νέες εμπειρίες και περιπέτειες σήμερα. Η ημέρα μπορεί να σας χαρίσει όλα τα παραπάνω, οπότε να είστε συγκεντρωμένοι, μην κλείνετε τα μάτια σας.

Υδροχόος

Είναι πολύ σημαντικό το να δείτε τα πράγματα κάπως πιο καθαρά. Αν δράσετε με περισσότερο αυθορμητισμό θα βγείτε αυτή τη στιγμή πάρα πολύ δικαιωμένοι, να είστε λοιπόν χαλαροί.

Ιχθείς

Μπορείτε να δείτε την ημέρα με ένα πιο ρεαλιστικό μάτι, κάτι που θα σας βοηθήσει να έχετε μία καλύτερη στρατηγική απέναντι στο ερωτικό σας φλερτ. Δείξτε προσοχή σήμερα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.