Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Κριός
Μπορείτε να αναλάβετε ορισμένες πρωτοβουλίες που σα φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σας. όμως προσέξτε, καθώς τα συναισθήματά σας δεν συνοδεύονται τώρα από την λογική.

Ταύρος

Είναι μία πολύ θετική στιγμή για εσάς, κατά την οποία προσπαθείτε να βρείτε και ορισμένες αρμονίες, χωρίς όμως να σταματάτε να προχωράτε στις διεκδικήσεις σας και στις απαιτητικές δράσεις.

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι για πολύ περισσότερα αυτή τη στιγμή. Μπαίνετε προσωπικά σε μία περίοδο κατά την οποία αναπτύσσετε ένα σχέδιο μέσω του οποίου θα δράσετε πιο άμεσα.

Καρκίνος

Είστε πιο θετικοί και αυτό τώρα μπορείτε να το εξωτερικεύσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Να εξηγείτε καθαρά τους σκοπούς σας, μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

Λέων

Μην έχετε άγχη αυτή τη στιγμή. Αν καταφέρετε μέσα σε όλα να μην δράτε αποκλειστικά συναισθηματικά, αλλά να συνδυάζετε και την λογική στο παιχνίδι, θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

Παρθένος

Βγάζετε προς τα έξω μία πολύ πιο δυναμική και διεκδικητική πλευρά του εαυτού σας και αυτό είναι σε θέση να ξαφνιάσει και να προκαλέσει το ενδιαφέρον . Να είσαστε έτοιμοι.

Ζυγός

Η αρμονία ξέρουμε πολύ καλά πως γενικότερα είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό σας. αυτή λοιπόν την στιγμή μπορείτε να το υπεραυξήσετε και να δείτε τον εαυτό σας να έρχεται σε αυτό που ζητά.

Σκορπιός

Είναι μία περίοδος τώρα κατά την οποία θα αυξήσετε πραγματικά την δύναμή σας, προχωρώντας σε αυτό που ζητάτε. Αν καταφέρετε να αποφύγετε υπερβολές, θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

Τοξότης

Είναι μία καλή στιγμή για να κινηθείτε, καθώς καταφέρνετε να εξισορροπείτε ορισμένες δύσκολες καταστάσεις. Να έχετε αποφασιστικότητα και να κινήστε άμεσα και ευθεία.

Αιγόκερως

Είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε ορισμένους πιο απαιτητικούς σας στόχους. Όμως, φόβος σας πως δεν θα τα καταφέρετε θα σας οδηγήσει στο να αντιμετωπίζετε την έλλειψη αυτοεκτίμησης.

Υδροχόος

Είναι λάθος να μην δράσετε σήμερα. Αν δεν νοιώθετε καθαρά έτοιμοι, τότε επιλέξτε να κάνετε κάποια συζήτηση με έμπιστα πρόσωπα ου θα σας πουν την άποψή τους, να είστε πιο χαλαροί.

Ιχθείς

Αν δεν νοιώθετε σίγουροι πως τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνετε την κίνησή σας, τότε καλύτερα να περιμένετε λίγο ακόμα. Σύντομα θα εμφανιστούν οι ευκαιρίες που ζητάτε
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.