Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-10-2017

Κριός
Είναι μία στιγμή που θα μπορέσετε να δείξετε από τι υλικό πραγματικά είστε φτιαγμένοι. Μην έχετε ενδοιασμούς, να είσαστε σαφείς και ευθείς σε ό,τι θέλετε να κάνετε.

Ταύρος

Είναι μία ευκαιρία να αναζητήσετε την εσωτερική σας δύναμη και να την επενδύσετε στον χώρο τον συναισθημάτων σας και στην ερωτική σας ζωή, δείξτε ανανεωμένο πρόσωπο.

Δίδυμοι

Δεν υπάρχει λόγος να μην εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας σήμερα. Όμως, αυτό το οποίο θα ήταν πολύ σημαντικό να κάνετε θα ήταν το να εξετάσετε καλύτερα το τι ζητάτε.

Καρκίνος

Είσαστε πιο έτοιμοι τώρα για ορισμένες κινήσεις σας, αν και θα χρειαστεί να αποφύγετε ορισμένες δράσεις οι οποίες βλέπετε πως σας αφήνουν αβέβαιους για το αποτέλεσμα.

Λέων

Θα είναι σημαντικό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σήμερα, καθώς οι ευκαιρίες μπορεί να εμφανιστούν, αλλά θα χρειαστεί αν τις εντοπίσετε, να είσαστε σε επιφυλακή.

Παρθένος

Είναι πάρα πολύ θετικό το ότι τώρα πολλά πράγματα μέσα σας ξεκαθαρίζουν και αρχίζετε να βρίσκετε την αρμονία την οποία επιζητείτε, δείξτε εμπιστοσύνη στην ημέρα.

Ζυγός

Θέστε ορισμένες ερωτήσεις στον εαυτό σας σήμερα ώστε να καταφέρετε να πάρετε καλύτερες αποφάσεις . Μην έχετε άγχος, δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, το έχετε ανάγκη.

Σκορπιός

Θα ήταν σημαντικό να αντιληφθείτε σήμερα το πόσο μεγάλη πραγματικά είναι η δύναμή σας, να έχετε ουσιαστική εμπιστοσύνη στις ιδιαίτερες πλευρές του εαυτού σας.

Τοξότης

Η ημέρα είναι κατάλληλη για δράσει και αν προσπαθήσετε να συντονιστείτε με την πλευρά του εαυτού σας που σας τροφοδοτεί με δύναμη, τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Αιγόκερως

Για λόγους άσχετους από τον αισθηματικό σας τομέα, είστε πιεσμένοι και νοιώθετε έντονο στρες. Θα χρειαστεί να πολεμήσετε αυτά τα ζητήματα, ώστε να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας.

Υδροχόος

Είναι μία θετική στιγμή, αν και θα ήταν σημαντικό αυτό να το καταφέρουμε να το αντιληφθούμε. Τίποτα σήμερα δεν μας δίνεται στο πιάτο, την ημέρα θα πρέπει να την κερδίσουμε.

Ιχθείς

Είστε ευαίσθητοι και αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα προσόν, το οποίο σήμερα θα ενδυναμωθεί. Όμως, αποφύγετε να υπερβάλετε ως προς την ευαίσθητή σας πλευρά αυτή τη στιγμή.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.