Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-10-2017

Κριός
Μπορείτε τώρα να δείτε πολύ πιο καθαρά τα πράγματα και είσαστε σε μία πολύ καλύτερη θέση έτσι ώστε να πάρετε αποφάσεις . Φέρεστε πολύ ώριμα και με ιδιαίτερη σοβαρότητα.

Ταύρος

Μπορείτε να προχωρήσετε στις ουσιαστικές σας κατακτήσεις. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση μπορείτε να κάνετε πολύ σοβαρά βήματα που αφορούν στο αισθηματικό σας μέλλον

Δίδυμοι

Να είστε βέβαιοι πως η ημέρα είναι θετική και εσείς είσαστε μέσα στα πολύ ευνοημένα πρόσωπα . Να έχετε μεγαλύτερη δύναμη στις κινήσεις σας, να είστε εξωστρεφείς.

Καρκίνος

Να έχετε βεβαιότητα σήμερα. Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις απόψε και αν θελήσετε να τις επικοινωνήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα χρειαστεί να είσαστε πιο χαλαροί.

Λέων

Να έχετε σήμερα αυτό το οποίο ονομάζουμε το θάρρος της γνώμης σας. Αυτό, διότι πράγματι μπορείτε να πάρετε αποφάσεις, αλλά δεν πρέπει να φοβηθείτε μήπως και πληγώσετε κάποιον.

Παρθένος

Να είστε σταθεροί και άμεσοι σήμερα. Είστε από τους πλέον ευνοημένους ως προς το να πάρετε λογικές και ορθές αποφάσεις σε σχέση με τον αισθηματικό σας τομέα, να έχετε αυτοπεποίθηση.

Ζυγός

Η ημέρα έχει έναν αγνό ερωτισμό. Απαιτείτε να ειλικρινείς και να μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, χρειάζεται πραγματικά να ξέρετε τι έχετε να πείτε και να είστε ο εαυτός σας.

Σκορπιός

Καταφέρνετε να βρείτε σήμερα κάποια ισορροπία και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό απ’ ό,τι μπορεί ορισμένοι να νομίζουν. Δείξτε ένα πιο θετικό και προσιτό πρόσωπο αυτή τη στιγμή.

Τοξότης

Τώρα είστε πιο ρεαλιστές και το πολύ όμορφο είναι πως παρόλα αυτά δεν σταματάτε καθόλου να είσαστε ρομαντικοί. Θα έρθετε πιο κοντά μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αιγόκερως

Θα έχετε σήμερα κάποια τάση να είστε κάπως πιο απόμακροι. Βαρύνεστε από ορισμένες ενοχές τις οποίες κακώς κουβαλάτε. Πρέπει να αφήσετε πίσω σας θέματα του παρελθόντος.

Υδροχόος

Αν και η πρόθεσή σας είναι καλή και μάλιστα έχετε πολλές πιθανότητες να σημειώσετε σημαντικές επιτυχίες στους ερωτικούς σας στόχους, μπορεί κάποιες ατυχίες να εμφανιστούν ξαφνικά.

Ιχθείς

Είστε ο εαυτός σας σήμερα, όμως εμφανίζεστε πολύ πιο συγκροτημένοι. Δεν χάνετε την θετική και τρυφερή σας διάσταση, αλλά δεν παραλείπετε να δείτε και μια πιο ρεαλιστική πλευρά.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.