Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-10-2017

Κριός
Να είσαστε έτοιμοι για περισσότερα σήμερα. Ακόμα και αν δεν βάλατε ακόμα τις βάσεις για κάτι περισσότερο μέσα στο προηγούμενο διάστημα, τώρα οι ευκαιρίες θα μπορέσουν να φανούν.

Ταύρος

Είναι μία περίοδος σημαντική για εσάς, μέσα στην οποία θα καταφέρετε να εδραιώσετε πολλούς από τους ερωτικούς σας στόχους, μπορείτε να αναζητήσετε την ουσία.

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε την γενικότερα θετική διάθεση και μέσα σε αυτό το πλαίσιο κάντε και εσείς την κίνησή σας, με περισσότερη πίστη στους σκοπούς και στα μέσα τα οποία διαθέτετε.

Καρκίνος

Είναι πάρα πολύ πιθανόν σήμερα να εμφανιστούν και ορισμένες ευκαιρίες εντελώς απροειδοποίητα, από το πουθενά και εσείς καλείστε να τις υποψιαστείτε, ώστε να δράσετε καταλλήλως.

Λέων

Οπλιστείτε με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας, καθώς σήμερα μπαίνετε με μεγάλη εύνοια σε ένα επίπεδο δράσεως που πραγματικά είναι υποστηρικτικό στον έρωτα.

Παρθένος

Είναι πράγματι μία περίοδος για εσάς και θα καταφέρετε να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις για τη ζωή σας αυτή τη στιγμή, να είσαστε έτοιμοι να κρατήσετε ό,τι χρειάζεστε.

Ζυγός

Αυτό θα είναι ένα διάστημα κατά το οποίο αναζητάτε την αρμονία και την βαθύτερη ουσία των πραγμάτων. Είσαστε πολύ ευνοημένοι να ανεβάσετε τον πήχη στις κινήσεις σας, να είσαστε έτοιμοι.

Σκορπιός

Μην φοβηθείτε τίποτα, η περίοδος θα σας βοηθήσει τώρα να αναζητήσετε κάποια εσωτερική γαλήνη, αλλά και θα σας βοηθήσει επίσης στο να μάθετε να την μεθοδεύετε έτσι ώστε να εξωτερικεύεται.

Τοξότης

Είναι πολύ καλή ευκαιρία να δείτε κάπως πιο χαλαρά τα πράγματα. Δεν φαίνεστε αυτή τη στιγμή τόσο πολύ έτοιμοι για αποφάσεις, όσο ίσως ήσασταν το προηγούμενο διάστημα.

Αιγόκερως

Είναι μία ευκαιρία τώρα να χαλαρώσετε και αν δείτε τη ζωή με ένα μάτι διαφορετικό, πιο χαλαρά και αισιόδοξα, να είστε βέβαια ο εαυτός σας, αποφύγετε όμως υπερβολές.

Υδροχόος

Δεν είναι ανάγκη να κάνετε οπωσδήποτε την κίνησή σας, έτσι, αν δεν νοιώθετε πραγματικά έτοιμοι, απλά επιλέξτε να παρατηρήσετε τις καταστάσεις και να δείτε τι ζητάτε.

Ιχθείς

Είναι μία θετική περίοδος, η οποία θα σας βοηθήσει πάρα πολύ να βρείτε αυτό το οποίο αναζητάτε μέσα στην ερωτική σας ζωή. Θα καταφέρετε να βρεθείτε με πρόσωπα που επιθυμείτε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.