Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-10-2017

Κριός
Είστε στο κατάλληλο κλίμα αυτή την στιγμή. Πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσετε πως θα είναι σπατάλη χρόνου το να μην δράσετε αυτή την περίοδο, που τα πράγματα έχουν θετικό πρόσημο για εσάς.

Ταύρος

Να είστε μέσα στο κλίμα σήμερα, δεχθείτε λοιπόν να ανοίξετε την καρδιά σας και να είστε πιο δεκτικοί απέναντι σε συμπεριφορές που έχουν μέσα τους ρομαντισμό και τρυφερότητα .

Δίδυμοι

Μην μένετε στα μικρότερης αξίας ζητήματα, δείτε την μεγαλύτερη εικόνα, καθώς αυτή τη στιγμή θα μπορέσετε να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή .

Καρκίνος

Μην φοβάστε να πείτε τα πράγματα όπως έχουν. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να δράσει έτσι όπως η καρδιά σας ορίζει αυτή την χρονική περίοδο. Πράξτε κατά πώς πραγματικά νοιώθετε.

Λέων

Ο αυθορμητισμός είναι ένα πάρα πολύ βασικό στοιχείο του ζωδίου σας και αυτή τη στιγμή είναι πολύ αυξημένο. Είναι κατάλληλη στιγμή για την κίνησή σας, εκπέμπετε μεγάλη γοητεία .

Παρθένος

Είστε σε μία συνθήκη κατά την οποία ευνοείστε πάρα πολύ ώστε να καταφέρετε να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά τον ερωτικό σας κόσμο, να είστε όμως προσεκτικοί.

Ζυγός

Η καρδιά σας τώρα μπορεί να ανοίξει διάπλατα για το πρόσωπο που πραγματικά σας αφορά. Να είστε μετρημένοι στις κινήσεις σας, όμως μην διστάσετε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο.

Σκορπιός

Είναι μία περίοδος που κυμαίνεται μεταξύ των μεγάλων δυσκολιών και της ευχάριστης απλότητας των πραγμάτων. Μην πτοηθείτε εσείς, από την πλευρά σας, αναλάβετε δράση .

Τοξότης

Είστε σε μία κατάσταση κατά την οποία θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να δείξετε ένα πρόσωπο δυναμικό και να μην είστε υπερβολικά υποχωρητικοί, αναγνωρίστε όμως τα λάθη σας.

Αιγόκερως

Είστε σε θέση να πάρετε ορισμένες ίσως και τελικές αποφάσεις σε ζητήματα του αισθηματικού σας τομέα. Προσέξτε όμως πολύ έτσι ώστε να αποφύγετε και κάποιες υπερβολές.

Υδροχόος

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σήμερα, καθώς θα έχετε πράγματι κάποια τάση να λέτε κάποια υπερβολικά πράγματα και να οδηγείστε σε παράλογες αντιδράσεις, διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας.

Ιχθείς

Μην δώσετε αφορμές για σχόλια που αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται. Να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και να μην χαρίζεστε σε κανέναν, να έχετε θετικές σκέψεις .

Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.