Αστρολογικά Ερωτικά Tips 12-10-2017

Κριός
Η ημέρα για εσάς σας χαρίζει μεγάλη θετικότητα και ενδυναμώνει ένα βασικό σας στοιχείο, δηλαδή την ανάληψη πρωτοβουλιών, κάτι που σας φέρνει ακόμα πιο κοντά στα νερά σας.

Ταύρος

Το θετικό κλίμα θα σας δώσει μεγάλες και αρκετά σημαντικές ευκαιρίες για δράση επάνω σε σημαντικότερα ζητήματα του ερωτικού τομέα, όμως αποφύγετε μεγαλεπήβολες δηλώσεις.

Δίδυμοι

Αν είστε σήμερα ακατάλληλα και ανάλογα συγκεντρωμένοι, χωρίς να φεύγετε από τους βασικούς σας στόχους, θα έχετε πολύ μεγαλύτερη ευκολία στην δράση σας, ιδιαίτερα το βράδυ.

Καρκίνος

Να είστε χαλαροί και αυθόρμητοι, διότι αυτή τη στιγμή οι κινήσεις σας ευνοούνται. Θα χρειαστεί αν προσέξετε κάπως το περιβάλλον στο οποίο δράτε, αν και πάλι θα βρείτε τον τρόπο σας.

Λέων

Το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζετε είναι μία όντως πολύ σημαντική εσωτερική σύγκρουση, η οποία αφορά στην αντίθεση μεταξύ αυτού που λέει η λογική σας και το συναίσθημά σας.

Παρθένος

Νοιώστε πιο άνετοι σήμερα ως προς το να δράσετε, καθώς θα έχετε μεγαλύτερη δυνατότητα και απ’ ό,τι φαίνεται και περισσότερες ευκαιρίες, η αισιοδοξία όμως θα είναι σημαντική.

Ζυγός

Είναι λογικά έχετε τους δισταγμούς σας, όμως θα χρειαστεί να τους αντιμετωπίσετε με την απαραίτητη γενναιότητα η οποία πάντα απαιτείτε κατά την ερωτική μας δράσης, να είστε λοιπόν έτοιμοι.

Σκορπιός

Να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αυτή τη στιγμή, καθώς πράγματι είστε ευνοημένοι να κάνετε πολύ σημαντικές κινήσεις, θα είναι όμως εξίσου σημαντικό να έχετε πάρει τις αποφάσεις σας.

Τοξότης

Δεν είναι μία στιγμή που μπορείτε να λείψετε από το ερωτικό παιχνίδι. Είναι κατάλληλη περίοδος για εσάς, αξιοποιήστε τις εμπειρίες σας καταλλήλως και δράστε ανάλογα.

Αιγόκερως

Αρχίζετε να φεύγετε σταδιακά από μία περίοδο αρνητικότητας και βλέπετε πολύ πιο καθαρά τα πράγματα, δείξτε πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, θα αποδειχθεί καίριο.

Υδροχόος

Να είστε σίγουροι πως η ημέρα σε γενικό επίπεδο είναι θετική. Έτσι λοιπόν αποδεικνύεται σημαντικότερο από ό,τι νομίζετε το να συντονιστείτε με αυτή την θετικότητα.

Ιχθείς

Να έχετε υπόψιν σας πως σήμερα θα είτε κάτι παραπάνω από ρομαντική, καθώς καταφέρνετε να ελευθερώσετε τον εαυτό σας. προσέξτε μόνο το κλίμα στο οποίο θα δράσετε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.